Noutăţi de toamnă la HBO

Avantajele platformelor cu seriale şi filme fac o listă lungă de aprecieri, în top, din punctul meu de vedere, calitatea imaginii şi confortul de acasă, minus toate cablurile pe care trebuia să le întinzi ca să te conectezi la TV. Acum e mai simplu şi mai accesibil, la preţuri lunare nu prea mari. Sigur că filmele bune merită 100% să le vezi pe marile ecrane, nu de alta, dar, sunt gândite aşa, şi, cu siguranţă se pierde din experienţa artistică rămânând acasă la tine, cu bolul mare cu nachos în faţă şi tasta SPACE oricând la-ndemână.

Pe de altă parte, o platformă legală cu aproape toate filmele şi serialele pe care am vrea să le vedem reprezintă cea mai bună alternativă la piratare. Ca orice obicei care îţi face o imensă plăcere, e bine, totuşi, să accesezi episod după episod cu măsura omului care îşi petrece timpul liber..cu sens.       

Toamna vine la HBO cu noi seriale. The Deuce, sezonul al doilea lansat acum exact trei zile, și Vanity Fair se numără printre noutățile difuzate în septembrie de HBO. Totodată, pe platforma HBO GO va fi disponibil, cu câte un episod pe săptămână, serialul Kidding, cu Jim Carrey, supranumit Mr Pickles, în rol principal. HBO GO aduce tot începand cu septembrie și al doilea sezon al serialul de comedie Young Sheldon , într-o biografie spumoasă a unuia dintre personajele principale din The big bang theory și Cartea pierdută a vrăjitoarelor, adică Discovery of witches  care are premiera în România pe 15 septembrie. Acesta din urmă este unul dintre cele mai aşteptate seriale din acest an, bazat pe trilogia semnată de autoarea americană Deborah Harkness. Cele trei volume sunt traduse în întregime în România şi reprezintă un reper important în rândul iubitorilor de fantasy.

Nu se ştie cu exactitate dacă al doilea sezon din Templierii va fi reluat, iar pentru cei care au stat cu inima mică, mai sus decât unde e locul ei, Povestea Slujitoarei şi-a anunţat deja continuarea, fără o dată anume însă.

 Dacă tot vorbim despre amânări, Urzeala Tronurilor, după cum bine ştiţi se arată abia anul viitor, însă cu un ultim sezon care e programat să încheie toate poveştile încâlcite şi impresionante. Sezonul 8, care va încheia această serie e pregătit cu multă migală, mai ales în ceea ce priveşte securitatea aşa ziselor zvonuri, sau chiar spoilere de-a dreptul. Din această cauză, producătorii Game of thrones vor lucra la patru finaluri total diferite, tocmai pentru a preveni ceea ce unii au numit „dezastrul sezonului 7”.

Search

aprilie, 2024