Apariţii NETFLIX

Prima jumătate a lunii septembrie înseamnă şi o serie de noi apariţii de filme şi seriale pentru reţeaua NETFLIX. Foarte popular şi în România, răpitor de după-amiezi, sau mai grav, de nopţi întregi, NETFLIX are seriale bune şi filme de văzut şi de revăzut.

         Dintre noutăţile toamnei se numără povestea Cable Girls adică anul 1920 şi patru personaje încântătoare. Dacă încă nu aţi deschis această serie noi vă recomandăm să o faceţi, e unul dintre acele seriale care te fac să evadezi într-o lume de la începutul tehnologiei, cu provocările ei cu tot. Cele patru operatoare angajate ale unei companii telefonice, sau centralistele, sunt simbolul emancipării femeilor din Spania anilor 20, şi, deşi se vorbeşte în limba spaniolă să nu vă aşteptaţi la vreun Jose Armando şi poveşti siropoase de dragoste. Dimpotrivă, Cable Girls a surprins prin complexitatea şi romantismul bine plasate. 7 septembrie anul acesta înseamnă al treilea sezon şi unul foarte aşteptat.

         Pe lista noutăţilor de la NETFLIX este şi sezonul 4 din Gotham povestea detectivului James Gordon şi ascensiunea lui în Gotham City, cu ceva ani înainte de apariţia lui Batman. Se zvoneşte că sezonul 4 este cel mai bun de până acum, iar situaţiile neaşteptate în care îl vom găsi pe James sunt…cu adevărat neaşteptate.

         Încheiem lista de azi cu un personaj în faţa căruia ai două opţiuni: ori te cucereşte iremediabil, ori îţi displace repede. Fanii Bojack sunt entuziasmaţi de apariţia celui de-al cincilea sezon care promite o revenire a lui Bojack Horseman ca personaj principal într-o nouă serie cu detectivi produsă de Princess Carolyn.

         Acestea sunt doar câteva dintre apariţiile de septembrie la NETFLIX, şi pentru că nu putem să ne abţinem, despre altele vom vorbi şi în ediţiile următoare ale „Liber după patru”.

Un articol de Bianca Ioan

Search

mai, 2024