42.000 de participanți în patru zile de artă și zbor

O poveste memorabilă se scrie cu oameni energici, creativi, dinamici și plini de expresivitate: așa a fost Hangariada 2018. Weekendul 2528 mai a creionat pe cer și în cei 10.000 de metri pătrați ai festivalului un episod ce deja scrie istorie. Pe lângă teatru în hangar, live graffiti și o mulțime de experiențe senzoriale multiple, oamenii hangariadei au dovedit că sunt altfel: acel altfel neconvențional, lipsit de superficialitate, de sentimentul de duzină și comercial.

Hangariada 2018 a însemnat patru zile de fericire construite pe gustul celor care iubesc arta și zborul, în forme diverse, colorate și pline de imaginație. Petrecerile de vineri, sâmbătă și duminică seara au început pe înserat, în hangar, și au continuat până dimineața, pe aerodrom. Showul aviatic de sâmbătă, 26 mai, a impresionat audiența formată din mii de tineri, copii și părinți dornici de adrenalină și experiențe inedite. Nu au existat taxe de intrare, însă regulile au fost clare: erai primit cu brațele deschise dacă aveai voia bună la purtător.

Hangariada 2018 a însemnat o întreagă echipă organizatorică, curpinzând zeci de voluntari, dar și parteneri care sau dedicat evenimentului, arătând încă o dată că unicitatea evenimentului și dedicarea cu care se construiește an de an povestea festivalului fac din Hangariada un adevărat reper de originalitate, perseverență și creativitate. Povestea nu se încheie aici, ediția 2019 promite și mai multă artă, și mai mult zbor, și mai multă adrenalină: Hangariada e despre vise, și ele nu se termină niciodată.

Search

martie, 2024