Peste 50 de universități și instituții educaționale din 9 țări sunt prezente pe 22 martie la RIUF Iași

Pe 22 martie, la Palas Congress Hall din Iași are loc o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg de universități din Europa de Sud-Est aduce în același loc peste 50 de universități și instituții educaționale din România și din străinătate şi școli de limbi străine pentru a oferi vizitatorilor informații complete despre programele de studiu și oportunitățile pe care le pot accesa.

 Cele mai bune programe de studiu din domeniul IT la nivel de licență, masterat și doctorat

În această primăvară, RIUF aduce în atenția participanților informații despre peste 4500 de programe de studiu din 9 țări printre care și Belgia, Danemarca, Germania sau Elveția. Vizitatorii vor putea descoperi cele mai bune programe de studiu în IT la nivel de licență, masterat și doctorat de la cele mai bune universități din Marea Britanie și Olanda, așa cum e University of Essex, Northumbria University, Radboud University sau University of Twente. Cei interesați de un program de studiu în țările scandinave, vor putea afla mai multe detalii despre sistemul gratuit de educație din Danemarca direct de la reprezentanții prezenți la RIUF.

Educația explicată la conferința RIUF YouForum

 Conferința RIUF YouForum este un eveniment unic în România, care pune accent pe dezvoltarea personală și profesională, pe oportunitățile în carieră, precum și pe mecanismele prin care elevii și studenții își pot forma o rețea socială puternică.

Prima ediție RIUF YouForum Iași are loc în această primăvară și propune tinerilor ateliere practice, sesiuni de discuții și prezentări ale universităților din România și din străinătate. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu peste 25 de invitați din diferite domenii de activitate, printre care și Adriana Aionițoae (Endava), Cosmin Vaman (Trupa Spam), Andrei Argatu (DJ), Andreea Chirilă (Pop Mon Art).

Înscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare târg internațional de universități având loc pe 22 martie la Palas Congress Hall din Iași.

Pe toată durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită, pot interacționa cu reprezentanții celor mai importante universități din lume și pot participa la RIUF YouForum, acolo unde vor avea ocazia să cunoască oameni de succes din diferite domenii de activitate din România.

Ediția de primăvară RIUF mai are loc și la București pe 17-18 martie la Sala Palatului, la Cluj-Napoca, pe 20 martie, la Sala Polivalentă și pe 24 martie la Brașov, la Brașov Business Park.

Search

aprilie, 2024