Asus Zenfone 5

Abia a fost lansat zilele astea si deja atrage atentia utilizatorilor.
In primul rand datorita asemanarii, izbitoare, cu Iphone X.
Designul produsului Apple a stabilit deja un trend in industrie ce este urmat de alti producatori.
Cert este ca designerii Asus au livrat un produs dupa specificatiile utilizatorilor: ecran de sus pina jos. Ecranul de 6,2 inch ocupa pina la 90% din corpul telefonului!  
Producatorul se mai lauda cu procesor Qualcomm Snapdragon 636 cu opt nuclee, baterie de 3.300 mAh, 6 GB de memorie RAM, scanner de amprentă, recunoaștere facială și două camere foto (12 MP f/1.8 și 8 MP f/2.2) pe spate cu una de 8 MP f/2 pentru selfie pe față.

Asus Zenfone 5 ne spune ca foloseste algoritmi de inteligență artificială (AI).
Ar trebui sa ii vedem in actiune la camera foto(recunoaste anumite modalitati de fotografiere si ajuta la saturatia culorilor) la incarcare telefonului (telefonul se adapteaza stilului tau de viata ) la resursele folosite de processor si la Zenimoji (interpretarea lor pentru animoji livrat pe Iphone x).

Un super avantaj il constituie pretul acestui dispozitiv ce ar trebui sa fie intre 1600 ron si 2100 de ron in functie de model!
Finisajele telefonului sunt de buna calitate, un alt factor ce ar putea determina utilizatorii sa aleaga acest terminal.

Poti spune ca este un Iphone X cu android!

Concurenta este tot mai apriga pe zona acesta de telefoane si doar un raport foarte bun functionalitati, calitati si pret iti poate asigura supravietuirea pe aceasta piata!

Sursa foto

Search

martie, 2024