Cele mai mari reduceri de Black Friday Maraton, în Centrul Comercial Felicia!

Ca în fiecare an, comercianții pregătesc cele mai mari reduceri de Black Friday, devenit deja o tradiție și pe piața din România. Pornind de la conceptul american, ziua de Black Friday ar fi ultima vineri a lunii noiembrie. În schimb, ziua cu cele mai mari reduceri din an, s-a transformat în ”weekenduri prelungite”, în care cumpărătorii au timp să studieze cele mai avantajoase oferte.

În Centrul Comercial Felicia, zumzetul de Black Friday s-a auzit atât în weekendul 17 – 19 noiembrie, dar va fi și în weekendul 24 – 26 noiembrie, când cele mai multe dintre magazine se vor întrece în oferte.

Anul acesta, Centrul Comercial Felicia răsplătește clienții care ”vânează” reducerile de Black Friday, din magazine. Astfel, la Centrul Cromatic sunt așteptați clienții cu bonuri de minim 150 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarket Carrefour, din perioada 24 -26 noiembrie. Clienții sunt invitați să se înscrie la tombolă și pot câștiga unul din cele 3 vouchere de cumpărături de 200 Ron. Voucherele sunt valabile la magazinele CCC, Ecco și Intersport, doar din Centrul Comercial Felicia. Astfel, clienții își pot cumpăra haine sau încălțăminte pentru a face față ”maratonului” de Black Friday, din magazine.

Fii cu ochii pe siteul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi, pentru a afla ce reduceri au magazinele din Centrul Comercial Felicia, de Black Friday Maraton, în weekendul 24 – 26 noiembrie. 

Search

aprilie, 2024