Ctitori de fapte bune strânge la Iași 5 vorbitori de renume

Asociația Aktis, ONG-ul ieșean care a desfășurat  12 campanii pentru peste 4000 de copii defavorizați din mediul rural, organizează joi, 16 noiembrie, începând cu orele 17:00 conferința Ctitori de fapte bune la Palas Congress Hall, Chopin și Vivaldi. Conferința strânge cinci invitați speciali Aktis, care vor discuta despre proiectele lor, activitatea în cadrul asociațiilor pe care le coordonează și bucuria de a face fapte bune. Aceștia vor fi:

  • Melania Medeleanu (Președinte Asociația MagiCAMP)
  • Liana Stanciu (prezentator radio si TV)
  • Felix Pătrășcanu (Fondator şi Managing Partner FAN Courier)
  • Doina Cepalis (CEO Te-Rox Prod)
  • Bogdan Tanasă (CasaShare)

Conferința are ca scop informarea publicului ieșean cu privire la eforturile existente pentru susținerea comunităților defavorizate și importanța faptelor bune. Cei cinci invitați speciali vor participa la conferință în mod voluntar,  iar toți banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru campania „Ghetuțe călduțe”, dedicată copiilor din mediul rural cu rezultate deosebite la învățătură.

“Până acum, am organizat cu Aktis campanii de dimensiuni mici și medii, cu scopul de a ajuta copii din mediile defavorizate. Conferința Ctitori de fapte bune este un eveniment diferit, în sensul că își propune să strângă la un loc oameni cu dorința de a face bine și să prezinte poveștile unor oameni inspiraționali care fac o diferență prin activitatea pe care o desfășoară.

Mai mult decât atât, prin participarea la conferință, invitații noștri susțin și campania Ghetuțe călduțe, o inițiativă specială pentru noi. Cu susținerea potrivită, sperăm ca inițiativele noastre să ia amploare și să putem ajunge să implementăm chiar și un program de burse, pentru a ajuta mai mulți copii să meargă la liceu și la facultate. – Alex Baciu, Președintele Aktis.

Campania “Ghetuțe călduțe” va avea loc în luna decembrie 2017 și își propune să ajungă la un număr de 800 copii cu rezultate bune și foarte bune la invățătură din satele din județele Iași, Vaslui și Botoșani pentru a le oferi acestora o pereche de ghetuțe noi și un cadou dulce.

Din acest motiv, accesul la Ctitori de fapte bune se face pe baza unui bilet în valore de 30 de lei. Biletele pot fi achiziționate din Palas Mall, la insula amenajată lângă Centrul Info și în contul Asociației Aktis deschis la Banca Transilvania, RO76 BTRL RONC SOC4 1722 8801 cu mențiunea *taxa conferință* și numele complet al deponentului.

Companii invitate la eveniment : Conduent România ș Centrul medical Regina Maria

Parteneri în organizarea evenimentului Palas, Galaxy Design, Congress Hall, AB Plus Events.

Mai multe informații despre conferință și activitatea Aktis puteți găsi pe pagina de Facebook a asociației (facebook.com/SuntAktis/).

Search

mai, 2024