Incepe UNIFEST 2017!

Uniunea Studenților din România organizează cea de-a XVI-a ediție a celui mai mare festival cultural studențesc din România, uniFEST. Din 2001, deviza acestui festival este ”distracție gratis, nu degeaba!” și organizatorii reușesc să-l onoreze în fiecare an. Timp de 14 zile, mai exact în perioada 1 – 14 noiembrie 2017, studenții din toată țara își fac bagajele și se pregătesc de cea mai mare călătorie, conform temei de anul acesta a festivalului.

uniFEST este proiectul care aduce celor peste 400 000 de studenți pe care Uniunea Studenților din România îi reprezintă, seri de teatru, muzică, activități sportive, educaționale, descoperirea centrului universitar, dar și un super concert. Festivalul uniFEST se desfășoară anul acesta în 17 orașe din România, orașe în care studenții vor călători “gratis, dar nu degeaba”. La ediția de anul acesta avem alături de noi organizații studențești din cinci universități ieșene, precum: LSETH (electrotehnică), ASVI (veterinară), ALSUPA, ARTIUM (arte), MOLDAVIA, TERIS (biologie), ASCIS (chimie), LSGG (geografie și geologie), AEGEE, E-TEAM (psihologie), GISU, LSI (istorie), ATI,

Timp de 14 zile, studenții ieșeni vor aduna în bagajele lor amintiri din serile de teatru, muzică, dans, umor, film, educație non-formală, acțiunea de plantare puieți, amintiri cu noii prieteni, amintiri încărcate de energie pozitivă, de zâmbete și voie bună.

Pe scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților Iași vor urca artiști precum Walter Ghicolescu, Paul Arva, studio ASA alături de care vom aduna amintiri pe ritmuri de folk și hip-hop. Vom avea cele mai vesele amintiri alături de prietenii noștri în serile cu umor, în care vom râde alături de Bobi (Fără Zahăr), Adi Bobo și Serghei.

“Festivalul uniFEST nu înseamnă doar distracție, înseamnă socializare, crearea unor noi prietenii, descoperirea unor pasiuni, dezvoltare personală și profesională. Pentru mine uniFEST înseamnă 14 zile în care adun amintiri frumoase, cunosc oameni minunați și particip la evenimente organizate de studenți, cu studenți, pentru studenți.” Livia Bibire, vicepreședinte Zona Est, Uniunea Studenților din România

Search

mai, 2024