Apple a lansat 3 noi modele de IPhone!

 Pe 12 septembrie, Apple,  a lansat  3 smartphone-uri noi: iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

Noutatile iPhone 8 și iPhone 8 Plus ar fi carcasa din sticla atat pentru partea din fata cat si pentru cea din spate(producatorul se lauda ca ar fi cea mai rezistenta sticla ce a fost folosita pina acum in componenta unui smartphone). Incarcarea wireless, rezistenta la apa si la praf, sunet stereo, retina display sunt alte caracteristici menite sa convinga posesorii de Iphone sa faca upgrade!

Procesorul A11 Bionic este cu 70% mai rapid decat procesoarele aflate pe iPhone 7. Modelul 8 plus vine cu un sensor mai bun la camera de 12 MP si o serie de setari suplimentare pentru modul portret. 4.7 inch pentru iPhone 8 și 5.5 inchi pentru iPhone 8 Plus sunt dimensiunile pe care ne vom juca! Cu True Tone, vei calibra nu doar luminozitatea în funcție de de mediul înconjurător, ci și culorile.

 

Iphone X vine cu unele specificatii imbunatatite comparativ cu fratii sai!

Dispare butonul de home de pe partea frontala a telefonului si ne jucam pe un ecran Super Retina de 5,8 inch. Acum vei putea sa te transformi in ce animalut vrei tu cand trimiti sms: animoji verifică mișcarea a 50 de mușchi de pe fața ta și o redă în niște emojiuri mișcătoare, functie disponibila doar pe Iphone X.

 

 Iti vei debloca telefonul prin FaceID – producatorul afirma ca tehnologia este atat de avansata încât deblocarea nu se va putea face cu o fotografie, ci doar cu fața ta în variantă 3D (folosește 30.000 de puncte ca să-ți recunoască fața). Au mai adăugat și faptul că iPhone-ul învață modificările feței, deci dacă îți lași barba să crească, se adaptează acestui lucru fără să faci nimic în mod special.

 Bateria de pe Iphone x ar trebui sa fie cam cu 2 ore mai rezistenta decat cea de la seriile 7 si 8.

 

22 septembrie este data la care vor incepe livrarile in SUA pentru Iphone 8 si 8 plus. Iphone X urmand sa fie disponibil incepand cu data de 3 noiembrie.

Pretul pentru un terminal Iphone X pleaca de la 999 de dolari in State. Iar Iphone 8 plus, 64 de GB, pleaca de la 799 de dolari!

Ce parere aveti despre noile modele lansate? Vin cu inovatii? Isi merita preturile?

 

 

Search

aprilie, 2024