Concurs online prin aplicația fashion Winter Sale de la Centrul Comercial Felicia!

Centrul Comercial Felicia îți arată care sunt cele mai fashion ținute de iarnă! În perioada 16 ianuarie –  12 februarie, se desfășoară campania ”La Felicia, reducerile te întorc pe dos!”, în care este integrat concursul online prin aplicația fashion Winter Sale, care poate fi accesată de pe site-ul Centrului Comercial în perioada 20 ianuarie – 2 februarie.

Trei dintre cei mai renumiţi bloggeri de fashion din Iaşi au creat special pentru tine ţinute alcă   tuite din articole vestimentare la reducere, pe care le poţi găsi la magazinele din Centrul Comercial Felicia.

Poţi afla care sunt reducerile din magazine sau ce ținute de tip casual, elegant sau sport poţi alege în sezonul rece. Odată ce accesezi aplicația, poți vizualiza atât ținute, cât și articole din magazine, aflate la reducere, poți crea outfit-uri dintre cele mai diverse, iar în final poţi participa la cel mai cool CONCURS al iernii!

Care sunt premiile din concurs?

Alege ce ținută ți se potrivește, dintre cele sugerate de cele mai inspirate blogger-ițe de fashion din Iași, dă share pe Facebook și înscrie-te în concurs. Poți câștiga unul din cele două vouchere de shopping, fiecare în valoare de 400 Ron, la magazinele Benvenuti și Salamander! Extragerile vor avea loc pe data de 26 ianuarie și 2 februarie, iar câștigătorii vor fi publicați pe site, ulterior fiind contactați pe email sau telefonic.

Cum te poți înscrie în concurs?

Aplicația poate fi accesată în perioada 20 ianuarie – 2 februarie și este foarte simplu de utilizat. Aceasta presupune selectarea ținutei preferate, apoi distribuirea imaginii pe Facebook, pe profilul personal. Iată, mai jos, pașii pe care să îi urmezi pentru a te înscrie în concurs:

Pasul 1. Accesează aplicația AICI

Pasul 2. Selectează tinuța preferată

În funcție de stilul tău, poți alege fie o ținută sport sau casual, fie ai variantele funky, dacă ești o persoană dinamică și plină de optimism. De asemenea, poți opta pentru o ținută office, dacă te gândești cu ce te îmbraci la birou sau o ținută elegantă, pentru o sâmbătă romantică.

Pasul 3. Completează formularul de înscriere

Pentru a te putea anunța dacă ești unul dintre câștigători, te rugăm să completezi câmpurile cu numele tău și adresa te de email.

Pasul 4. Dă share pe Facebook

Arată prietenilor tăi care este ținuta ta preferată, distribuind pe profilul personal de Facebook imaginea selectată.

Crează-ți propria ținută!

Dacă ești într-un moment de inspirație, creează-ți propriul colaj cu articolele aflate în caterogiile cu haine de sezon.

Participă la concursul online prin aplicația fashion Winter Sale, de la Centrul Comercial Felicia, printr-un click  AICI și câștigă 2 vouchere de cumpărături de 400 Ron fiecare.

 

Search

mai, 2024