Mii de dorințe împlinite te așteaptă la Felicia!

Printre pașii grăbiți către cumpărături, ecou de colinde pierdut pe fundal, zeci de luminițe colorate, care sclipesc de îți iau privirea, se simte bucuria sosirii sărbătorilor de iarnă, emoția celor mici la vederea bradului de Crăciun, dar și a celor mari, când se gândesc: ”Oare ce aduce Moșul anul acesta?”.

Pentru că sărbătorile de Crăciun reprezintă  o perioadă mult așteptată de noi toți, anul acesta Centrul Comercial Felicia a pregătit o mulțime de surprize, care să îți deschidă sufletul și să aducă bucurie și căldură în familia ta.

Mii de dorințe împlinite te așteaptă la Felicia! Luna cadourilor a început și mii de premii au fost pregătite pentru tine.

În perioada 25 noiembrie – 24 decembrie, la Centrul Comercial Felicia, la cumpărături de minim 200 lei, atât de la magazinele de pe galerie, cât și din hypermarketul Carrefour, primești un premiu pe loc, dacă prezinți bonurile de cumpărături Crăciunițelor de la Centrul Cromatic. Alege globulețul care ți se pare cel mai sclipitor și vezi ce premiu ai câștigat: kit Coseli pentru prăjituri (plic de budincă, cremă pentru prăjituri, zahăr vanilat și esență), ceaiuri pentru zilele friguroase, decorațiuni pentru brad și Crăciun, vouchere Euro Taxi sau vouchere de cumpărături la magazinele din Felicia.

Sărbătorile de Crăciun se celebrează în familie, de aceea, anul acesta îi poți invita pe toți cei dragi la tine acasă. Centrul Comercial Felicia oferă săptămânal, prin tragere la sorți, o canapea extensibilă Canapelux. Îți poți alege modelul sau culoarea peferată, chiar din showroom.

Cadourile de Crăciun din sistemul Cromatic

Dacă ai Cardul Cromatic la tine, accesează premiile speciale pentru Crăciun, în baza punctelor. Doamnele se pot înfrumuseța, pentru primirea musafirilor, cu lacuri de unghii sau pot crea o atmosferă călduroasă cu lumânări decorative, premii ce se oferă pe loc, la Centrul Cromatic. De asemenea, poți alege și portfardurile pentru cosmetice, oferit tot în baza punctelor de pe cardul Cromatic. 

Și dacă luna decembrie este luna cadourilor, Centrul Comercial Felicia oferă la tombola Cromatic, săptămânal, lenjerii de pat și brazi naturali în ghiveci. Pentru a accesa premiile, vino cu Cardul Cromatic și înscrie-te la tombolă.

Dorințe pentru Moș Crăciun

Scrie o scrisoare Moșului și vino cu ea la Centrul Comercial Felicia, în zilele de 17 și 18 decembrie. Moș Crăciun te va întâmpina și îți va oferi o surpriză dulce.

Mii de premii, mii de dorințe împlinite, te așteaptă de Crăciun, la Centrul Comercial Felicia!

Află mai multe detalii aici: www.felicia-iasi-ro sau pe pagina de Facebook Felicia

Search

mai, 2024