La Felicia, masuram reducerile de Black Friday!

Te-ai gândit vreodată că bucuria unui shopping plin de reduceri îţi poate fi premiată? Ei bine, la Felicia nimic nu este imposibil.

Pregăteşte-te de o sesiune grozavă de cumpărături, vino în Centrul Comercial Felicia şi înscrie-te în concurs.

Cum te înscrii? Este simplu: în perioada 25-27 noiembrie faci cumpărături din magazinele de pe galerie, pătrezi bonul şi îl aduci la Centrul Cromatic. Noi îl măsurăm, iar la finalul campaniei vom afla câştigătorul. Persoana a cărei bon are cei mai mulţi centimetri va fi desemnată câştigătoare. Şi asta nu e tot – odată cu măsurarea bonului te înscrii şi la tombolă, unde vor fi 5 extrageri pe zi. Destul de simplu, nu? Trei zile de reducere, trei zile de premii, trei zile de răsfăţ!

Ce câştigi?

Felicia aduce premii pe gustul tuturor, tocmai de aceea premiul pentru cel mai lung bon constă într-un voucher de 200 de lei, pe care să îl foloseşti după bunul plac în magazinul Media Galaxy. Ne confruntăm aproape zilnic cu problema “nu mai am baterie la telefon”. Ei bine, noi am găsit soluţia şi te scăpăm de neplăceri. Premiile tombolei sunt 15 încărcătoare portabile pentru telefonul mobil. Felicia te ajută şa-ţi îndeplineşti nevoile chiar înainte de sărbătorile sezonului de iarnă.

Reducerile de Black Friday la magazinele din Centrul Comercial Felicia

Magazinele din Felicia ţi-au pregătit numeroase surprize. Cei care doresc să-şi completeze sau să îşi schimbe garderoba, acest weekend este unul prielnic. Magazinele de îmbrăcăminte vă aşteaptă cu până la 70% reducere, iar pentru completarea ţinutei, magazinele cu accesorii v-au pregătit până la 50% reducere. Nici cei care vor electronice, electrocasnice şi produse necesare într-o casă nu sunt neglijaţi, până la 80% reducere la diferite produse vă aşteaptă. Indiferent de nevoi, Felicia te aşteaptă cu reduceri de nerefuzat.

Te aşteptăm la Centrul Comercial Felicia de Black Friday pentru a avea trei zile de shopping cu reduceri, premiate!

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook: Felicia.Iasi.

Search

mai, 2024