Colectia Toamana / Iarna SEROUSSI

Seroussi este recunoscut ca un brand al costumelor masculine elegante si de calitate deosebită, un brand care a ales să consolideze continuu parteneriatul în soluționarea dorințelor și cerințelor bărbatului tânăr modern, dar și ale celui cu gusturi clasice.

Așa cum i-am obișnuit deja pe clienții noștri fideli, ne-am reînnoit din nou, odată cu noul sezon de Toamnă-Iarnă. Colecția este plină de elemente noi și interesante, din care vă enumerăm câteva. De exemplu: avem mai multe poziții Mix&Match la costume. Acest concept înseamnă că aveți posibilitatea de a alege sacou și pantaloni în mărimi diferite.

În acest sezon vă oferim mai mulți pantaloni separați, din flanel cu elastan, comozi și potriviți coloristic cu frumoasa și bogata gamă a sacourilor din colecție.  Pantalonii sunt croiți în două modele: SLIM FIT și TAILOR FIT, pentru a servi cu mare drag cât mai mulți domni eleganți. Pe lângă aceasta, avem pentru Dumneavoastră și pantaloni din bumbac, dar și blugi.

Sunt mai multe poziții de veste, confecționate din același material ca și sacourile – dându-vă posibilitatea de a le combina în nenumărate feluri, pentru a obține ținute diferite: office, casual sau chiar de ceremonie.

Vă oferim și rafinate costume de ceremonie, acestea fiind căutate, admirate și purtate cu mare drag de clienții noștri la diferite ocazii speciale.

Desigur, vedetele acestui sezon, pe lângă varietatea mare de costume business sau de seară, sunt paltoanele. Avem modele clasice, de un rafinament exclusivist, sau modern, de tip caban sau military, din țesături și modele diferite.

Și încă nu am amintit accesoriile de sezon: fulare, mănuși, pullovere ”turtleneck” sau cu guler regular, dar și noutăți precum: brățări din piele, șireturi și curele colorate,  moderne, chic și singulare.

Desigur, am enumerat doar o mică parte a produselor pe care le avem în magazine, unde vă invităm să explorați.

Era să uit un detaliu important și foarte actual, potrivit vremii de afară: impermeabilul Jonsson, fabricat dintr-o țesătură care este rezistentă la apă. Este un produs versatil, cu o căptușeală matlasată detașabilă, ceea ce face din el un obiect de îmrăcăminte pentru trei sezoane. În acest sezon vă prezentăm două culori: negru și bleumarin.

Constanta rămâne – ca de obicei- calitatea înaltă a materialelor folosite și a prelucrării acestora, precum și îmbinarea conceptelor clasice cu cele moderne, a confortului și rafinamentului – într-o subtilă combinație.

Brandul Seroussi vă stă mereu la dispoziție prin consultanții săi din magazine și prin întreaga echipă, pentru a vă îndruma către cele mai bune alegeri și combinații.

Seroussi: Stare de spirit croită pe măsura ta!

Search

aprilie, 2024