Sanatestii de UNIQA, „localitatea” în care toata lumea traieste sanatos, în Palas Mall

UNIQA Asigurări te invită sâmbătă și duminică, 15-16 octombrie, de la 10.00 la 20.00, la Sănăteștii de UNIQA, singura „localitate” unde toată lumea, de la mic la mare, trăiește o viață sănătoasă. Localitatea va putea fi vizitată în incinta Palas Mall.

În Sănăteștii de UNIQA locuiesc doar oameni preocupați de un stil de viață sănătos, care fac sport, mănâncă multe fructe și legume naturale, pedalează și, dacă trebuie neapărat să ajungă undeva mai departe, scot mașina electrică din curte. De asemenea, ei protejează mediul înconjurător, reciclează și fac tot posibilul să creeze o lume cât mai bună pentru copiii lor. 

Turiștii care vin să viziteze Sănăteștii de UNIQA își pot face la Dispensar analize gratuite (măsurători de glicemie, tensiune, puls, pulsoximetrie și cântar cu analiză corporală), iar la Primărie pot primi diplome de Cetățean de onoare sau să-și facă poze la Foto Corner. Și copiii sunt bineveniți în această micuță localitate: vor primi baloane și mere abia culese din copac. Toate aceste activități sunt gratuite.

Localitatea Sănăteștii de UNIQA ajunge și la Cluj (21-23 octombrie, Iulius Mall) și Oradea (28-30 octombrie, Lotus Mall).

Te așteptăm!

Search

aprilie, 2024