Organic Store – un nou magazin în Centrul Comercial Felicia!

S-a deschis un nou magazin în Centrul Comercial Felicia: Organic Store! Acesta oferă clienților produse organice de înfrumusețare și îngrijire atât pentru copii, cât și pentru adulți și este localizat în proximitatea magazinului CCC.

Ce înseamnă produse cosmetice organice?

Produsele cosmetice organice sunt realizate din plante, crescute într-un mod cât mai natural: fără pesticide, fertilizatori, îngrășăminte. Prin urmare, se pot numi produse organice daca ingredientele și procesul de fabricație nu implică radiații, modificări genetice sau alte adăugiri chimice. De asemenea, produsele trebuie să respecte o legislație strictă pentru a putea fi comercializată.

Ce produse găsești în magazinul Organic Store?

Vino în magazinul Organic Store și vei găsi atât produse de îngrijire (cremă de corp, gel de suș, şampon, balsam pentru păr, măscă pentru păr, scrub pentru corp), cât și de machiaj (pudra de ten, ruj, rimel, luciu de buze). Acestea se regăsesc sub diferite branduri, cum ar fi: Natura Siberica, Organic Shop, Planeta Organica, Ecolab, Bunica Agafia.

Produsele de la Organic Store sunt ideale pentru doamne și domnișoare, care acordă o atenție deosebită îngrijirii personale și pentru care sănătatea pielii este un aspect foarte important. Datorită ingredientelor organice, produsele oferă energie și vitalitate, având influențe terapeutice. De asemenea, aceastea îmbină o multitudine de arome și parfumuri naturale, care îți înfrumusețează viața.

Pentru a alege produsele potrivite tipului tău de ten sau ph-lui pielii tale, Organic Store oferă consiliere în acest sens sau în ceea ce privește ingredientele sau modul de utilizare.

Te așteptăm în magazinul Organic Store!

Află detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook: Felicia.Iasi.

Search

aprilie, 2024