Centrul Comercial Felicia și Salvați Copiii pornesc împreună distracția în Orășelul MI-NI-ON!

Săptămâna aceasta a fost multă veselie și distracție în Orășelul MI-NI-ON de la Centrul Comercial Felicia. Toți invitații noștri s-au bucurat de timpul petrecut în orășel.

Centrul Comercial Felicia, în parteneriat cu organizația Salvați Copiii, au făcut ca bucuriile celor mici să fie posibile.

Salvați Copiii România este o organizație nonguvernamentală, care militează pentru drepturile și protecția copiilor din România, lucrând atât cu cei mici, cât și cu părinți sau cu cadre didactice. În prezent, organizaţia desfăşoară programe în 39 de localităţi, are filiale în 15 judeţe şi în Bucureşti, peste 6.000 de membri şi mai mult de 1.800 de voluntari, în majoritate tineri. 

Salvaţi Copiii România este membru al Save the Children International, cea mai mare organizaţie independentă din lume ce promovează drepturile copilului și protectia copilului. 

Copiii invitați în orășel s-au întrecut în cursele cu karturi, s-au bucurat de îndragitele personaje MI-NI-ON și s-au dat în toboganul gonflabil, pus la dispoziție de organizația Salvați Copiii.

Pentru energia și bucuria pe care au adus-o cu ei în orășel, toți copiii au primit câte o diploma, care să le amintească de vizita în lumea MI-NI-ONilor.

Vă reamintim că puteți vizita Orășelul MI-NI-ON, de la Centrul Comercial Felicia, până pe 28 august, de luni până sâmbătă, între orele 09:00 și 21:00, iar duminică între 09:00 și 20:00.

În cursul săptămânii, de la 18:00 la 19:00, cei mai energici MI-NI-Oni sunt așteptați la Concursul cu karturile, unde toți copiii sunt premiați.

În weekend, începând cu ora 10:00, sâmbăta, o prințesă va realiza cele mai creative picturi pe față, iar duminică mascota MI-NI-ON vine să întâmpine toți copiii din orășel. De asemenea, duminica, de la aceeași oră, vor fi relizate și modelaje de baloane.

Mai mult, toți cei care întră în Orășelul MI-NI-ON au șansa de a câștiga unul dintre cele 15 selfie stick-uri Gadget Shop oferite săptămânal.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

Vă așteptăm la Centrul Comercial Felicia, pentru a porni împreună distracția de weekend în Orășelul MI-NI-ON!

Search

aprilie, 2024