Cum a fost la prima editie Bazart

Un număr considerabil de ieşeni s-au adunat sâmbătă, 6 august 2016, în grădina de la Anturaj, pentru a participa la prima ediţie a evenimentul BazART.

Au răscolit dressing-urile fashion bloggerilor, au primit sfaturi legate de home deco, s-au ales cu un tatuaj cu henna, fotografii la minut, ilustrații fashion și au vizionat documentare fashion.

Cunoștințele din cadrul atelierelor de beauty, practice și numai bune de realizat acasă, au fost de mare impact pentru participanți: machiaj cu Laura Buțurcă – Pin-ul, Drama, Clasic, Every Day Make-up, hairstyling cu Aurelian Ion – Dialog cu părul tău, Tendințe în materie de manichiură & spa cu echipa de la Madlene.

Seara s-a încheiat cu un super concert live susținut de trupa Myopia, unde amatorii de muzică bună au avut prilejul de a asculta melodiile preferate într-o interpretare dichisită.

Cei mai norocoşi dintre participanţi au plecat acasă cu premii de la tombola BazART, cum ar fi: vouchere în valoare de 400 ron de la O-Bag, plic casual Vogel Bags, accesorii City Boutique, un machiaj de la Laura Buțurcă, vouchere de la Aurelian Ion, vouchere de la Madlene, vouchere de la Jolidon România, sticle de vin Gramma sau accesorii Everbril.

Întrucât consumul responsabil și local a fost reperul principal al evenimentului, ne bucurăm să vă anunțăm că 130 de articole vestimentare vor fi refolosite și provocăm cumpărătorii să ne prezinte cum au reinventat outfit-urile bloggerilor, dându-ne tag și punând hashtag-ul #BazartOutfitChallenge pe canalele de social media. De asemenea, o parte din veniturile obținute în cadrul BazART au fost direcționate către REDU – o întreprindere socială din Iași, ce îşi propune să transforme, într-un mod creativ şi educativ, deşeurile textile în resurse.

”Suntem încântate că aproximativ 200 de persoane ne-au vizitat și că împreună am reușit să creăm o atmosferă cu adevărat artistică. Sperăm că v-a plăcut evenimentul-pilot BazART și vă așteptăm cu drag la ediția din toamnă. Nu uitați, Smart shopping is always the best kind of shopping!” – este mesajul iniţiatoarelor proiectului, Andreea Chirilă și Ramona Cervenciuc.

 

Dorim să mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri:

 

Eveniment găzduit de Anturaj

Sprijinit de REDU

Sponsori: Jassyro, Galaxy Design

Partener media: Viva FM

Parteneri: Madlene, Aurelian Ion, The Mirror, Mr. House, Gramma, City Boutique, That’s Amore, Cuib, Everbril, O-Bag, Vogel bags, I’llustr8, Jolidon România.

Fashion bloggeri: Alexandra Dobă, Andreea Chirilă, Alexandra Huțupașu, Andreea Scarlat, Daniela Macsim, Diana Cătănoaia, Ingrid Tirziu, Maria Mihaela, Ramona Cervenciuc.

Ilustrații fashion – Diana Lized, tatuaje henna – Ruxi Giosanu, poze la minut – Maria Zavate.

Search

aprilie, 2024