Petrece weekendul în Orășelul MI-NI-ON!

Orășelul MI-NI-ON  este plin de distracție și culoare la Centrul Comercial Felcia! Este o lume a minionilor în care imaginația nu are limite, iar toți copii sunt invitați să ia parte la cele mai trăsnite provocări.

În perioada 16 iulie – 28 august 2016, toți copii sunt așteptați zilnic, de luni până sâmbătă, între 09:00 și 21, iar duminică între 09:00 și 20:00, cu o mulțime de activități și locuri de joacă, rupte din lumea minionilor: concursuri cu karturi, tobogan gonflabil, jocuri cu popice, masa cu nisip, concursuri cu premii și întâlnirea cu personajele preferate – Mascotele MI-NI-ON!

Pornește distracția de weekend!

Dacă vrei să petreci un weekend special, la Centrul Comercial Felicia sigur vei avea parte de cele mai memorabile experiențe.

Am pregătit activități pentru toți copii și vă învităm, cu mic, cu mare să dăm startul distracției.

Iată programul de weekend!

Maîne, 30 august 2016, începând cu ora 10:00, toți copii vor lua parte la FACE PAINTING, alături de o prințesă, care va realiza cele mai frumoase picturi pe față. Spune ce model de desen vrei și dorința ți se va îndeplini!

Duminică, 31 august 2016, între 10:00 și 12:30, va avea loc întâlnirea cu mascotele MI-NI-ON, care vor dansa și vor face cele mai trăsnite poze. Și asta nu e tot! De asemenea, toți copiii vor avea parte de modelaje de baloane, realizate de cel mai amuzant clovn.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

Vă așteptăm la Centrul Comercial Felicia, pentru a porni împreună distracția în Orășelul MI-NI-ON!

Search

mai, 2024