Spellground – A must sea festival

An de an ne intoarcem pe litoralul romanesc, cel putin o data in sezon, chiar daca este aglomerat, chiar daca ne plangem de conditiile de cazare, chiar daca de fiecare data ne distram la fel, mancam in aceleasi locuri si cheltuim o gramada de bani. In anul in care am zis: Gata, atat a fost! Ne cautam pachete all inclusive in afara tarii, rasare neasteptat Spellground – a must sea Festival care schimba cu totul viziunea noastra despre mare. Spellground Festival pune stapanire pe litoral, din Constanta pana in Navodari, in perioada 12-14 August cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, sporturi nautice, activitati sportive, picnic in parc, cinema in aer liber si multe alternative la clasicul pranz estival. Asadar, luand in considerare ca ziua de 15 August este zi nationala, ceea ce inseamna ca ne putem bucura de cel mai lung weekend al verii, Spellground Festival si un city break bine meritat pe litoralul romanesc, totulfare mai mult sens.

 

Campingul Spellground: CAMPGROUND are vedere la mare si iesire la plaja. Tot pe plaja. Spellground activeaza cu zona denumita BEACHGROUND, unde va fi amplasata scena ElectronicWave, unde DJ consacrați vor avea grija ca vibe-urile sa fie mereu pozitive.  Sa nu uitam ca pe plaja, te bucuri pe langa muzica si rasfat solar, si de sporturi in echipa, de zone de relaxare si de mancare gourmet.

 

O alta zona este PLAYGROUND,  locul in care iti vei provoca prietenii la o partida de tenis, baschet, fotbal inainte de gig-urile artistilor preferati sau vei invata sporturi nautice la Debarcader.

 

Si iata-ne ajunsi la zona principala – MASTERGROUND care va avea 2 scene LIVE: MASTER STAGE, unde vor urca nume mari ca Editors, The Kooks, Biffy Clyro, Royksopp, Oscar and the Wolf, Amber Run si GROUND STAGE, unde trupele romanesti (consacrate sau la debut) #willputaspellonyou.

 

Si, pentru ca Spellground a promis ca va fi A must sea Festival cu activari in mai multe zone din Constanta-Navodari, vom avea cu ce sa ne deplasam pentru ca avem puse la dispozitie double decker-uri ce ofera transport gratuit intre zone, in baza bratarii de acces la festival.

 

Va fi un festival mare, asta-i sigur. Vor fi live acts legendare, si asta e sigur. Totul asezonat cu soare, mare, relaxare, activitati, mancare, bauturi racoritoare, picnic, cinema, proiectii, gift shops, prieteni, competitii sportive, adrenalina si aventura. Pe scurt, a must-sea festival, unde abia asteptam sa ne gasim cu totii.

 

Program pe zile:

 

VINERI, 12.08.2016

 

MASTERGROUND – MASTER STAGE

 

ROYSKOPP, OSCAR AND THE WOLF, AMBER RUN, CARLA’S DREAMS, COMA, LES ELEPHANTS BIZARRES, AYILIN AND THE LUCKY CHARMS, LOUNGERIE II

 

MASTERGROUND – GROUND STAGE

THE KRYPTONITE SPARKS, PINHOLES, FLESH RODEO, SUNET FIN, NONE OF THE ABOVE, EIDO

 

BEACHGROUND – ELECTRONICWAWE STAGE

FRITZ KALKBRENNER,  DENIS FERRER, ANDRE HOMEN, DURO DISCO, OMELETTE

 

SAMBATA, 13.08.2016

 

MASTERGROUND- MASTER STAGE

THE KOOKS, EDITORS, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, THE MONO JACKS, BYRON, ROA, GRIMUS

 

MASTERGROUND – GROUND STAGE

PIXELS, THE SPEAKERS, WE SINGING COLORS, THE BREAD PITS, ROCKABELLA, STEMA, ELECTRIC TUXEDO

 

BEACHGROUND – ELECTRONICWAWE STAGE

CHOPSTICKS & JOHNJON, DOCTOR DRU, HELEN, S.P.O.C

 

DUMINICA, 14.082016

 

MASTERGROUND- MASTER STAGE

BIFFY CLYRO, ZDOB& ZDUB, ROADKILLSODA, GOJIRA&PLANET H, CTC, OTHERSIDE, YELLOW, TOULOUSE LAUTREC

 

MASTERGROUND – GROUND STAGE

MACANACHE & THE PUTREDS, MAGA&TUDORAN, SATELLITES, SOPHISTICATED LEMONS, MELTING DICE, LUNI LA TEATRU

 

BEACHGROUND – ELECTRONICWAWE STAGE

SOUL CLAP, WOLF+LAMB, PILLOWTALK, NICK MONACO, AQUARIUS HEAVEN, LIFE ON PLANETS, GOLAN, KARPOV NOT KASPAROV, KASIM LIVE

 

Mai multe detalii pe www.spellgroundfestival.com

Daca nu ai bilet afla ca pan ape 15 iulie poti achizitiona abonamente pentru 3 zile la pretul de 295 lei sau bilete pentru o zi la pretul de 130 lei de pe http://www.eventim.ro, din reteaua de distributtie Eventim sau de pe http://www.bilete.ro, din oficiile Posstei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos.

 

Search

aprilie, 2024