Centrul Comercial Felicia lansează aplicația de fashion prin care puteți câștiga 4 vouchere de 200 RON

Centrul Comercial Felicia Iași relansează aplicația online de fashion, care face parte din campania de reduceri „Vara asta, fii în pas cu reducerile!”. Astfel, clienții pot accesa articolele vestimentare din magazinele centrului comercial direct din fața calculatoarelor personale, prin intermediul internetului, pentru a-și crea propriile ținute.

Aplicația își propune să le ofere clienților posibilitatea de a vizualiza o parte din produsele care se găsesc la reducere în Centrul Comercial Felicia și, totodată, să dea frâu liber imaginației și să creeze propriile ținute fashion, pe care ulterior să le distribuie cu prietenii de pe facebook.

Care sunt premiile concursului?

În momentul în care colajul a fost distribuit public pe pagina de facebook personală, intrați în cursa pentru cele 4 premii din concurs: 2 vouchere de cumpărături de 200 RON la magazinul dm și 2 vouchere de cumpărături de 200 RON la magazinul Profihairshop din Centrul Comercial FeliciaExtragerile premiilor vor avea loc pe data de 3 și 10 iulie, iar câștigătorii vor putea achiziționa articolele aflate la reducere sau la promoții.

Cum funcționează aplicația online?

Aplicația este foarte simplu de folosit și le permite clienților să își selecteze produsele preferate, din categoriile deja create. Așadar, clienții trebuie doar să acceseze www.felicia-iasi.ro/summer-sales și să urmeze pașii descriși în aplicație:

Pasul 1 – Alege fundalul

În funcție de tipul de ținută pe care doriți să o creați, puteți selecta unul dintre fundalurile disponibile în aplicație. De la fundaluri romantice, cu flori, la cele fashion sau podiumuri de modă, aplicația permite să alegeți fundalul potrivit ținutei create.

Pasul 2 – Alege elementele ținutei

Al doilea pas din aplicație este cel prin care clienții își pot selecta elementele ținutei pe care o vor crea. Aceștia pot alege articole din următoarele categorii: pantaloni, rochii, jachete, fuste, bluze, genți, accesorii, încălțăminte, pe care le pot combina după propriul stil. Un alt avantaj al aplicației este faptul că fiecare articol vestimentar selectat poate fi mărit sau micșorat, încât ținuta să fie una reușită. La finalizearea selecției dintr-o categorie, clienții pot reveni și pot alege un alt produs, dintr-o categorie diferită.

La acest pas, clienții pot vizualiza și brandurile magazinelor care propun aceste articole vestimentare și, în acest fel, vor ști direct de unde pot achiziționa produsele preferate, în cadrul Centrului Comercial Felicia.

Pasul 3 – Alege elementele de decor

Pentru a da colajului un accent fashion, clienții pot alege elemente de decor, care vor completa ținutele alese. Bineînțeles, puteți selecta mai multe elemente, în funcție de preferințe.

Pasul 4 – Adaugă un text

Pentru a denumi colajul făcut sau pentru a-i adăuga o însemnare personală, puteți selecta unul din cele 5 stiluri de scris pe care aplicația vi le pune la dispoziție. Acesta trebuie selectat încă de la început, împreună cu dimensiunea fontului și stilul dorit, pentru a putea fi customizate din start. Dacă doriți să faceți alte modificări, va trebui să adăugați un nou element text și să îl ștegeți pe anteriorul.

De asemenea, aplicația vă permite să ordonați elementele ținutei după cum doriți. Apăsați pe unul din articolele existente în colaj, apoi mergeți pe una dintre săgețile care apar sub elementele ținutei. De asemenea, puteți șterge o parte din elementele adăugate, apăsând pe chenarul roșu, astfel încât să suprapuneți anumite articole vestimentare și să realizați colajul dorit.

Pasul 5 – Înscrie-te în concurs 

Acum, că ați finalizat colajul fashion, tot ce rămâne de făcut este să bifați opțiunea „Colajul meu este gata, doresc să trec la pasul următor pentru a mă înscrie în concurs” și să dați click pe „Înscrie-te în concurs”.

Înscrierea în concurs 

Pentru a putea stabili câștigătorii celor 4 vouchere de cumpărături la magazinele dm și Profihairshop din Centrul Comercial Felicia, în valoare de 200 RON fiecare, trebuie să lăsați datele dumneavoastră de contact și adresa de e-mail.

Ulterior, pentru a fi înscris oficial în concurs, dați click pe „Sunt de acord cu termenii din regulamentul de participare” și distribuiți colajul fashion pe profilul personal de facebook, pentru a vă încuraja și prietenii să intre în cursa pentru cele 4 vouchere de 200 RON fiecare, la magazinele dm și Profihairshop. De asemenea, trebuie să știți că puteți crea oricâte colaje fashion doriți în aplicație, însă la extragerile finale distribuirile de pe același profil de facebook vor fi luate în considerare doar o singură dată.

Acum, că ați aflat toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a creea propriile ținute fashion în aplicația online Summer Sales Felicia, accesați www.felicia-iasi.ro/summersales, distribuiți colajul fashion și intrați automat în cursa pentru cele 4  vouchere de 200 RON fiecare!

Mai multe detalii aflați pe http://felicia-iasi.ro/news/aplicatie-online-fashion/!

 

Search

mai, 2024