Cu ocazia Zilei Copilului, vă invităm la Felicia Chess Cup 2016!

Centrul Comercial Felicia, în parteneriat cu C.S. Micul Șahist, organizează Felicia Chess Cup 2016, un festival de șah în aer liber pentru copii, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!

Festivalul de sah se va desfășura în zilele de 4-5 iunie și va avea 2 secțiuni – legitimați și amatori până la 12 ani inclusiv (născuți 2004). Festivalul va avea loc în aer liber, în parcarea Centrului Comercial Felicia (în cazul în care vremea nu va fi favorabilă acesta se va desfăşura pe culoarul din mijloc al galeriei, în zona magazinelor Takko şi Deichmann).

Sâmbătă, 4 iunie, vor avea loc 3 runde, iar dumincă, 5 iunie, vor fi organizate 4 runde. Sistem de joc elvețian, pe parcursul a 7 runde, cu timp de gândire de 15 minute, plus 12 secunde pentru legitimați și 25 minute pentru jucătorii amatori.

Premiile vor consta în 40 de cupe  la grupele de 12, 10, 8, 7 ani, fete și băieți separat, medalii personalizate pentru fiecare participant, diplomă pentru fiecare participant, vouchere de consumație la Dopo Poco în valoare de 5 lei pentru fiecare copil, plus alte premii. Deja și-au anunțat participarea copii din Suceava, Piatra Neamț și Vaslui!

Înscrierile se fac la adresa cs_miculsahist@yahoo.com, iar rezultatele pot fi urmărite pe: http://chess-results.com/

Vă așteptăm la Felicia Chess Cup 2016!

Search

mai, 2024