Iasul are un nou post de radio local: Viva FM Iasi – 105 FM

Luni, 16 mai 2016, s-a lansat un nou post de radio local in Iasi: Viva FM. Licenta a fost obtinuta in urma concursului organizat de Consiliul National al Audiovizualului pe 24 noiembrie 2016, iar noul post de radio va emite pe 105 FM. Viva FM Iasi face parte dintr-o retea de radiouri locale si este pozitionat pe segmentul Hot AC, Quality.

 

Incepand de luni, 16 mai 2016, iesenii vor putea asculta un nou post de radio local pe 105 FM: Viva FM Iasi. Licenta de emisie a fost obtinuta in urma concursului organizat de Consiliul National al Audiovizualului pe 24 noiembrie 2015, competitie la care au participat 20 de posturi de radio. Investitia in studiourile radio, in echipamentele de emisie receptie si in celelalte componente tehnice realizata de firma detinatoare a brand-ului Viva FM este de peste 250.000 de euro.

Viva FM se incadreaza in categoria posturilor de radio Hot AC (Adult Contemporary) si reprezinta o noutate pentru piata radio din Iasi. Viva FM isi doreste ca ascultatorii sa fie placut surprinsi cu o selectie a celor mai bune hit-uri din ultimii 40 de ani. Prioritatea redactionala Viva FM este informarea impartiala a iesenilor cu privire la ceea ce se intampla in comunitatea locala. In acelasi timp, nu vor lipsi principalele informatii regionale si nationale de interes. Viva FM Iasi va emite stiri din ora in ora si va avea un continut al programelor exclusiv local. Radioul va fi implicat in sustinerea si promovarea valorilor locale, prin sprijinirea evenimentelor importante pentru comunitate. In emisiunile de tip talk-show si cele informative se vor dezbate subiecte de interes local.

Echipa realizatorilor de programe Viva FM Iasi este formata din jurnalisti, oameni de radio cu experienta relevanta in domeniu, impartiali si integri – valori ce rezoneaza cu politica redactionala a postului.  

 

                                                                      

Dintre emisiunile pe care vor putea sa le asculte iesenii la Viva FM Iasi, enumeram:

–       Dimineti animate (Luni – Vineri, 7:00-10:00) cu Alina Cojocaru si Andrei Giurgia. Matinal interactiv ce imbina continutul editorial local cu cel regional.

–       Viva Cafe (Luni – Vineri, 10:00-13:00) cu Andrea Ignat si Radu Caciula. Emisiune interactiva, in cadrul careia sunt dezbatute cele mai importante informatii si evenimente locale si regionale.

–       Viva Trafic (Luni – Vineri, 13:00-17:00) cu Sorin Cimbru. Emisiunea insoteste ascultatorii in drumul lor zilnic cu informatii de interes si muzica buna.

–       Viva Flash (Luni – Vineri, 17:00-21:00) cu Corina Gologot. Emisiune cu un puternic caracter cultural in care sunt prezentate evenimentele artistice, activitatile organizatiilor studentesti, concertele sau activitatile sociale importante din comunitate.

Mai multe informatii despre programele si echipa Viva FM Iasi puteti gasi accesand www.vivafmiasi.ro.

 

Despre reteaua de radiouri locale Viva FM

Radio Viva FM s-a lansat pe 30 Martie 2011 si emite pe frecventele: 93,7 FM – Suceava,  97,8 FM – Falticeni, 90,1 FM – Radauti, 106,3 – Botosani, iar in Iasi, pe 105 FM.

 

“Ne dorim sa fim un participant activ in comunitatea locala, interfata dintre decidentii administrativi ai orasului si locuitorii acestuia. Cu siguranta vom oferi o alternativa de informare corecta, echilibrata si impartiala.”                                                    

Ciprian CRETU, Manager Viva FM Iasi

 

“Am incredere in formatul pe care noi il propunem iesenilor si sunt convinsa ca realizatorii de programe vor raspunde nevoilor ascultatorilor. Ne dorim o comunicare eficienta cu toti cei care traiesc in acest oras si doresc sa contribuie la dezvoltarea lui.”

                                                Alina COJOCARU, Coordonator programe Viva FM Iasi

           

“Am pregatit numeroase proiecte interesante ascultatorilor din Iasi ce sunt menite sa creeze o interactiune cu realizatorii de programe si cu brand-ul Viva FM. Suntem extrem de optimisti cu privire la succesul lor, intrucat ele provin din comunitatea locala.”

                                                            Rares OBADA, Director de marketing Viva FM Iasi

Search

aprilie, 2024