Julio Iglesias isi petrece cateva zile la Iasi! Artistul a ajuns in oras de duminica!

Julio Iglesias va sustine concertul ”Mi Vida”, organizat de Vreau Bilet, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi pe 11 mai, pe stadionul  ”Emil Alexandrescu”, insa cantaretul intrat in Cartea Recordurilor pentru performantele sale artistice a sosit la Iasi inca de duminica noaptea, astfel incat va petrece trei zile in capitala Moldovei. Julio Iglesias recunostea intr-un interviu acordat www.mujerhoy.com  ce ritm alert de viata presupune un turneu modial: “A trebuit sa merg mereu in turnee, sa dorm in fiecare zi in alt oras, sa merg dintr-un avion intr-altul. Am ales o viata nebuna!”

         Toate pregatirile pentru concertul ”Mi Vida”, parte a turneului de promovare a albumului ”Mexico”, prima inregistrare a unor piese in limba spaniola dupa 12 ani, au inceput sa se realizeze dupa indicatiile specificate de staff-ul tehnic al artistului. Scena pentru concert a inceput sa fie construita si aranjata dupa toate rigorile tehnice solicitate inca din ziua sosirii lui Julio Iglesias la Iasi.

         Concertul de la Iasi, care reprezinta pentru artistul spaniol cu o cariera de mai bine de cinci decenii o intoarcere la muzica in limba sa materna, se anunta un eveniment foarte emotionant atat pentru public, cat si pentru cei aflati pe scena.

         Iesenii vor putea fredona cele mai cunoscute hituri ale lui Julio Iglesias, care vor rasuna pe stadionul ”Emil Alexandrescu”, dar vor putea asculta si cele mai recente piese de pe albumul ”Mexico”, ajuns deja in preferintele publicului din toate colturile lumii. Faptul ca Julio Iglesias Jr, cel de-al doilea fiu dintre cei opt copii ai cantaretului, va deschide concertul adauga spectacolului o nota emotionala in plus.

Ultimele bilete la concertul lui Julio Iglesias de pe 11 mai, de pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iasi sunt disponibile la punctele de vanzare Vreau Bilet din Palas Mall si Iulius Mall, vreaubilet.rowww.eventim.ro si la locatia evenimentului.

Search

aprilie, 2024