Magazinul HouseFit de la Felicia te așteaptă cu o gamă largă de echipamente sportive la prețuri avantajoase

Magazinul HouseFit din Centrul Comercial Felicia te așteaptă cu echipamente fitness de calitate pentru uz casnic, la prețuri avantajoase. De dimensiuni reduse și cât mai accesibile pentru a face sport la domiciliu, aparatele HouseFit sunt alegerea ideală pentru a începe propriul program de antrenament sau de relaxare acasă, după o zi întreagă de muncă.

Echipamentele fitness pe care magazinul le pune la dispoziția dumneavoastră includ: benzi de alergare, biciclete eliptice și magnetice, steppere, bănci pentru forță, aparate multifuncționale, diferite accesorii pentru fitness, atât pentru bărbați, cât și pentru femei sau copii.

Noile echipamente fitness pot fi adaptate spațiului de care dispuneți, având posibilitatea să alegeți între mai multe modele și culori ale aceluiași tip de produs, calitatea acestora fiind garantată de multitudinea de mărci comercializate în magazin. Pentru fabricarea aparatelor fitness marca HouseFit sunt selectate materiale cu rezistență sporită, iar dotarea lor cu echipamente electronice permite monitorizarea parametrilor de timp, viteză, calorii.

Magazinul oferă atât produse și accesorii pentru femei, cât și pentru bărbați

În magazinul HouseFit puteți achiziționa aparate de fitness eficiente, ideale pentru utilizatorii începători, intermediari sau avansați.  La articolele pentru femei, în magazin puteți găsi aparate de vibromasaj, mingi de fitness, biciclete eliptice sau magnetice, steppere, aparate multifuncționale, accesorii pentru exercițiile pentru abdomen, curele de neopren, echipament sportiv, costume de înot pentru bazin.

De asemenea, bărbații care optează pentru echipamentele HouseFit pot alege atât din produsele complete pentru antrenamentele de box, accesorii pentru sala de forță, bănci pentru abdomen, benzi de alergare mecanice și magnetice, cât și o gamă largă de accesorii fitness puse la dispoziția celor care doresc să facă mișcare acasă.

Produsele din magazinul HouseFit pot fi achiziționate din magazinul din Centrul Comercial Felicia, Str. Bucium, nr. 36.

Search

aprilie, 2024