Te Paște o lună plină de surprize la Felicia!

La Centrul Comercial Felicia a început luna destinată surprizelor de Paște! Începând cu data de 1 aprilie, sunteți așteptați să simțiți bucuria Paștelui și să descoperiți surprizele pe care Centrul Comercial Felicia le-a pregătit pentru dumneavoastră!

Cumpărăturile de Paște vă aduc mii de premii pe loc!

În perioada 1 – 30 aprilie 2016, cumpărăturile de peste 150 RON din magazinele din galeria comercială și din hypermarketul Carrefour vă aduc peste 3000 de premii garantate! Prin intermediul unui mecanism interactiv, puteți câștiga pe loc: vouchere la restaurant, abonamente complete la sală sau la aerobic, sticle de vin, masaje de relaxare, vouchere de taxi și spălătorie auto, sacoșe de cumpărături, umbrele de ploaie, vouchere la Casa Tradiției sau odorizante auto. În plus, aveți șansa de a vă înscrie în tombola pentru marele premiu: o excursie all inclusive pentru două persoane în nordul Moldovei!

Ca de fiecare dată, Cardul Cromatic vă răsplătește fidelitatea! Toți cei care aleg să își facă un card nou, participă automat la tombola Cromatic, unde pot câștiga prin tragere la sorți 30 de baterii externe pentru telefonul mobil și 10 lanterne cu led! Cardul se poate face în mod gratuit și pe loc, la Centrul Cromatic.

Pentru posesorii de card Cromatic, Centrul Comercial Felicia a pregătit premii instant, care vă vor ajuta să pregătiți mai ușor masa de Paște! Pe baza punctelor bonus adunate la cumpărăturile din Felicia, puteți câștiga mănuși de bucătărie sau lumânări decorative.

Puteți afla mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

În luna aprilie, surprizele vă așteaptă la Centrul Comercial Felicia! Bucurați-vă de ele alături de întreaga familie!

Search

mai, 2024