Au fost puse în vânzare primele abonamente la HANGARIADA 2016. Numărul este limitat!

Abonamentele la cel mai mare festival de artă și zbor din zona Moldovei, Hangariada, sunt disponibile online, anunță organizatorii. Prețul redus pentru primele 200 abonamente este de 45 lei, urmând ca, după epuizarea acestora, abonamentele (în număr limitat) să poată fi achiziționate la 58 de lei. Abonamentele permit accesul nelimitat la toate evenimentele, pentru toate cele 3 zile ale festivalului. Biletele pot fi achiziționate de pe platforma www.kompostor.ro.

                 
Aeroclubul ”Alexandru Matei” Iași, Asociația Zbor Alternativ Moldova și Maideyi Events – organizatorii evenimentului, au anunțat și primele trupe care vor concerta pe scena neconvențională din hangar: Robin and the Backstabbers, Golan și Luna Amară sunt primele surprize dezvăluite ale ediției din acest an. Următorii artiști vor fi anunțați până la finalul acestei luni.

                 
La ediția din acest an a festivalului se estimează un public de cel puțin 10.000 de participanți, având în vedere multitudinea de evenimente pregătite de organizatori. Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include acrobaţie aeriana solo şi în formaţie cu avioane şi planoare, zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta. Ieșenii vor avea din nou ocazia să experimenteze saltul cu parașuta de la 3000 de metri. La eveniment vor lua parte Hawks of Romania – formaţia de înaltă acrobaţie a Aeroclubului României care evoluează pe avioane Extra 300, și Blue Wings – echipa de paraşutism a Aeroclubului României, precum şi componenţi ai loturilor naţionale de planorism şi paraşutism.

                 
Ediția din acest an a festivalului va avea loc în weekend-ul 20-22 Mai, la Aeroclubul ”Alexandru Matei” Iași, strada Aviației nr.2.

                 
Hangariada este primul festival outdoor din România care îmbină arta nonconformistă cu pasiunea pentru zbor. De asemenea, este singurul eveniment aeronautic din Iași inclus în 2016 de Aeroclubul României în calendarul oficial al evenimentelor aeronautice naționale și internaționale. Detalii referitoare la programul celor trei zile de festival sunt publicate zilnic pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook Hangariada: www.hangariada.ro // www.facebook.com/hangariada. 

Search

mai, 2024