Cardul Cromatic te cucerește cu premii la Centrul Comercial Felicia!

În luna iubirii, Centrul Comercial Felicia te invită să sărbătorești momentele frumoase alături de cei dragi ție, cu noi carduri Cromatic! În perioada 13 februarie – 8 martie, clienții sunt așteptați să se bucure de toate premiile oferite cu dragoste celor care aleg să își facă un card Cromatic și celor care vor recomanda cardul prietenilor.

Intră în tombola pentru Marele Premiu – o excursie în regim all inclusive în nordul Moldovei!

În această perioadă, Centrul Comercial Felicia te cucerește cu sute de premii instant, la accesarea cardului Cromatic. Astfel, fiecare client care își va face cardul, va primi pe loc un cadou de bun venit: o borsetă pentru cosmetice și o înscriere automată în tombola pentru o excursie all inclusive în regim SPA, în nordul Moldovei! De asemenea, și clienții fideli ai sistemului Cromatic care vor recomanda cardul Cromatic unui prieten, vor intra automat în această tombolă!

Dacă ai deja un card Cromatic, poți transmite o invitație prietenilor tăi simplu și rapid, accesând fereastra principală de pe siteul www.felicia-iasi.ro și le poți transmite un scurt mesaj cu beneficiile pe care acesta ți le oferă, în calitate de client al Centrului Comercial Felicia. Centrul Cromatic se află în zona magazinelor Takko și Deichmann, de pe culoarul central al galeriei comerciale, iar cardurile se fac pe loc, în mod gratuit.

În sistemul Cromatic, sărbătorești luna iubirii cu sute de cadouri instant, care vor face ca această lună să fie una specială pentru tine: vouchere masaj, ședințe spa cu peștișori Garra Ruffa, abonamente complete la sală, inimioare de pluș, vouchere de înfrumusețare, vouchere taxi, cutii de bomboane, căni personalizate și oglinzi personalizate! Mai mult, cu tombola săptămânală Cromatic poți câștiga 3 vouchere de cumpărături de câte 200 RON fiecare.

Te așteptăm în Centrul Comercial Felicia, pentru a te bucura de cadouri și pentru a sărbători iubirea în fiecare zi!

Mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

mai, 2024