Esti motivat pentru sport anul acesta?

Nimeni nu scapă de trecerea anilor.
Este un proces pe care unii îl acceptă foarte greu dar cu toții vom trece prin asta mai devreme sau mai târziu. Pentru a porni într-o nouă etapă din viața noastră câteva ore de sport pe săptămână, activități relaxante și plăcute, călătorii în țară sau în afara acesteia, familia și prietenii te pot ajuta foarte mult să începi o nouă etapă a vieții.

În primul rând trebuie să fii pregătit din punct de vedere psihic.
Trebuie să te gândești că inaintarea in varsta este o perioada normală din viața oricui și că va avea loc chiar dacă vrei sau nu.
Trebuie să te pastrezi într-o formă bună. Există persoane în vârstă care arată foarte bine în ciuda vârstei pe care o au.
Nu uita de exercițiile fizice. Dezvoltarea unui mod sănătos de viață te poate ajuta în acceptarea procesului de „intinerire”(capatam mai multa experienta).

În al dolilea rând gândește la tot ceea ce ai realizat în viață, indiferent că ține de familie, slujbă, muncă voluntară sau activitatile din timpul liber. Dacă nu ești mulțumit de realizările tale, acum poți să faci ceea ce îți dorești. Concentrează-te pe viitor și acceptă noi provocari.

Asumă-ți anumite riscuri și încearcă lucruri noi. Aceste lucruri fac viața mai plăcută. Călătorește în alte țări, învață să joci tenis sau fă sporturi pe care nu le-ai experimentat, scrie o carte, intră într-un club în care poți face diferite activități.

Și nu uita de activitățile fizice, acestea te țin mereu într-o formă bună!

Noi te putem ajuta sa alegi o sala de sport  potrivita necesitatilor tale

Daca inca mai ai nevoie de motivatie priveste imaginile acestor sportivi si varstele lor!

Tu cum crezi ca ai sa arati la 60 de ani?

 

Search

aprilie, 2024