Finalizarea proiectului “ŞANSE DE OCUPARE PRIN CALIFICARE – ŞOC”

SC CLEMON SRL Baia Mare, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu A.J.O.F.M. Maramureş şi SC BLUE CONSULTING SRL Iaşi anunţă finalizarea proiectului strategic cu titlul Şanse de ocupARE PRIN CALIFICARE – ŞOC”, ID 134101, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare”.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de 18 luni, incepand cu 01 aprilie 2014 pana la 30 septembrie 2015 si a oferit servicii de informare , consiliere, formare profesionala si mediere pentru un numar de 640 de persoane – someri, persoane inactive, persoane aflate in cautarea unui loc de munca din Regiunile NE si NV.

In cadrul proiectului au fost infiintate 2 Job Cluburi care au oferit persoanelor din grupul tinta, activitati specifice de ocupare – informare , consiliere, testare psihoaptitudinala, activitati specifice de Job Club si mediere pe piata muncii precum si servicii de formare profesionala.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor grupului tinta, in cadrul proiectului au fost organizate 4 Burse de locuri de munca in Regiunile NE si NV, organizate ca un spatiu de intalnire intre angajatori si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, in vederea facilitarii accesului la ocupare.

            Aceste actiuni au fost adresate tuturor persoanelor din grupul tinta – someri, someri de lunga durata tineri si peste 45 ani, persoane inactive, persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

 

Date de contact:

ü  Expert Promovare Regiunea NE – Diaconu Ioana Delia,

            Email: iasiblueconsult@yahoo.com

Tel: 0332 461095/ 0746 690796

Search

mai, 2024