9 sfaturi pentru iubitorii de muzica si camping!

Electric Castle, Untold sunt doar doua din evenimentele mari din Romania! Iubitorii muzicii se pregătesc de excursii către cine știe ce pajiști, poale de munți sau câmpii. Cei dintre noi care nu poartă de obicei franjuri sau pălării, le vom scutura de praf și ne vom obișnui cu ideea că un duș corespunzător o sa fie un lux o perioadă de timp.

Deci, acum, la început de sezon și cu evenimente mari din ce in ce mai aproape de noi, vă împărtășim un set de sfaturi foarte utile.

1.     Nu încercați să supraviețuiți de pe urma fast-food-urilor instalate ad-hoc la un festival

Stim cu toții cât de tentant poate să fie o shaorma sau un kurtos, mai ales că par mai gustoase gatite în spatele vreunui camion, dar cel mai probabil vor fi foarte scumpe. Nu ar strica sa aruncați câteva gustări într-un rucsac și să le luați la voi.

2.     Nu vă luați un cort ieftin

Nu vă cumpărați cel mai scump cort posibil, dar nici cel mai ieftin. Da, știm, “îl iau doar ca să dorm în el”, dar la un festival, somnul va fi foarte important și dimineața nu o să vă încânte când o să vă treziți uzi, ciupiți de țânțari sau transpirați.

3.     NU șlapilor

Sunt ok dacă vrei să te speli sau să îți relaxezi picioarele, dar dacă te duci la un concert în șlapi îți garantăm că iți vei pierde unghiile sau degetele și vei fi foarte dispus accidentărilor. O pereche de adidași confortabili sunt perfecți.

4.     Cine se trezește dimineața  prinde cel mai bun loc de camping

Nu este chiar încântător să ajungi la o petrecere cu mult timp înainte ca aceasta să înceapă, dar dacă vrei să ai ocazia să îți alegi locul în care îți așezi cortul. Cu alte cuvinte vei avea ocazia să îți alegi un loc la umbră, un loc aproape de localuri, magazine sau alte facilități. Mai mult, în ziua deschiderii festivalelor se formează o coadă infernală pe care o poți evita venind cu o zi înainte.

5.     Fii natural/naturală

Ia o pauză de la cosmetică, coafor etc. Fii natural! Singura ta grijă ar trebui să fie distracția, nu look-ul.

6.     Deconectează-te

Uită de telefon și bucură-te de festival și trăiește clipa!

7.     Aveți grijă la animalele sălbatice

Majoritatea festivalurilor mari au loc în mijlocul pustietății deci trebuie să iei în considerare animalele care pot fi găsite în zonă. În acest scenariu tu ești oaspetele naturii deci ar fi bine să nu lași gunoaie în urma ta și mai ales să lași resturi de mâncare în preajma cortului peste noapte.

8.     Dopuri de urechi pentru nopți liniștite după zile agitate

Ne bucurăm cu toții de adrenalina și gălăgia unui concert live sau al unui public pregătit de distracție, dar aceste lucruri nu te încântă la 4 dimineața când încerci să te odihnești pentru ziua următoare. Nici măcar nu e nevoie să mai stai pe gânduri: dopuri de urechi.

9.     Împărtășește!

Cel mai frumos lucru la festivalurile mari nu este muzica. Cel mai frumos lucru este comunitatea. Sentimentul de apartenență la un grup. Un grup care se distrează și care este foarte deschis la propuneri. Nu vă feriți să cereți ajutor și nu vă feriți să oferiți ajutor. Și încercați să cunoașteți lume nouă. Este posibil să descoperiți noi prieteni foarte buni.

Search

martie, 2024