WU-TANG CLAN la UNTOLD Festival

UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, aduce pe scena principală de la Cluj-Napoca greii hip-hop-ului mondial: Wu-Tang Clan. Alături de cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, care urcă pe aceeași scenă pentru prima dată în România, între 30 iulie – 2 august, vor fi prezenți la UNTOLD Festival și câțiva dintre cei mai cunoscuți artiști hip-hop din lume, precum DJ Premier, Tinie Tempah și Jeru the Damaja.

Grupul Wu-Tang Clan la UNTOLD FESTIVAL 2015

Wu-Tang Clan, cel mai cunoscut grup hip-hop din lume, a reușit la începutul anilor ’90 să instaurareze o “nouă ordine mondială”, înlăturând supremația lui Dr. Dre atât pe plan artistic, cât și pe plan financiar. RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah și Masta Killa – cei opt artiști rap ai grupului Wu-Tang Clan au acaparat industria muzicală imediat după lansarea lor din 1993, câștigându-și statutul de clasic al genului. Viziunea imperiului Wu-Tang Clan de a cuceri industria muzicală a fost rapid implementată prin multiplele proiecte secundare solo realizate și prin brandul vestimentar lansat (WU WEAR).

Wu-Tang Clan a fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com, una dintre cele mai importante platforme de conținut din SUA: “Nicio armă din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotică a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitățile lui. Au fost neînfricați în abordarea lor”.

A Better Tomorrow, al șaselea album al trupei, va fi lansat în premieră în România la Cluj-Napoca, pe scena UNTOLD Festival!

“Legende ale industriei muzicale mondiale urcă pe scena UNTOLD Festival. Ne bucurăm să-i găzduim în această vară la Cluj-Napoca pe cei mai doriți artiști ai momentului, selectați cu sprijinul publicului care ne-a transmis preferințele pe www.untoldfestival.com. Astfel, am conturat cel mai puternic line-up de artiști prezenți până acum în România”, a spuns Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Search