Echipa ideala pentru a defini look-ul unui barbat!

Cand vine vorba de definirea un stil unic pentru fiecare individ in parte, sa ceri ajutorul cuiva poate sa para nelalocul lui. Chiar daca majoritatea barbatilor prefera sa considere felul in care se aranjeaza si in care lucreaza la sala ca fiind ritualuri individuale, e posibil sa desoperi ca, daca ai avea la dispozitie un arsenal de oameni, fiecare cu expertiza si cunostinte intr-un domeniu specific, poate fi mult mai potrivit nevoilor tale.

Cu toate acestea, este important sa te asiguri ca fiecare dintre acestia sunt cei potriviti pentru tine.

Indiferent daca scopul tau este sa-ti redefinesti garderoba sau sa-ti lucrezi abdomenul, acestea sunt persoanele care ar trebui sa fie in preajma ta tot timpul

Croitorul

Cu exceptia cazului in care esti foarte norocos, exista sanse sa nu ti se potriveasca perfect hainele de pe rafturile magazinelor, deci vei avea nevoie de modificari. Sa ai un croitor personal poate fi o investitie scumpa, dar poate face o diferenta uriasa, atat pentru garderoba ta eleganta dar si casual.

Un croitor cu experienta nu trebuie sa fie capabil doar sa-ti scurteze pantalonii, ci ar trebui sa stie si sa-ti cambreze camasile, sa-ti inlocuiasca gulerele si ale modificari potrivite tinutei tale.

Inainte sa-ti alegi un croitor, este important de stiut ce pot face si ce nu pot face. De exemplu, multi croitori seriosi ofera servicii de reparatii mai avansate, cum ar fi reconstruirea tesaturilor, fiind capabili sa rezolve mici defecte ale hainelor tale.

In loc sa consideri croitorul ca o persoana care pur si simplu iti modifica hainele, o poti trata si ca un stilist. Permite-i sa te ajute in a-ti dezvolta un stil personal prin sugerarea unor modele, a unor materiale si a unor croieli la care nu te-ai fi gandit.

Frizerul/ Hair Stylistul

Tunsoarea este singura alegere pe care, din momentul in care o faci, o vei purta zi de zi. Daca te bazezi pur si simplu pe saloane de duzina, unisex, este foarte probabil ca de fiecare data sa fii tuns de altcineva, lucru care ar putea duce la un rezultat prost pe termen lung. Tinand cont de acest lucru, vei dori sa-ti gasesti un stilist care stie ce se potriveste formei fetei tale si care cunoste tendintele actuale.

Un profesionist va fi capabil sa conceapa o tunsoare personalizata, care sa te avantajeze atat in momentele in care adopti un stil elegant cat si in cele mai casual, iar daca gasesti acest frizer, sa ai grija sa-l pastrezi.

Pe langa discutiile generale, frizerul ar trebui sa fie capabil sa te invete cum sa iti aranjezi parul, ce instrumente sa folosesti si ce produse.

Majoritatea tunsorilor barbatesti sunt scurte si precise. Aceste tunsori necesita un frizer experimentat care stie sa lucreze atat cu masini de tuns cat si cu un foarfece sau un brici.

Inainte sa optezi pentrru un anumit salon, ar trebui sa te interesezi  in legatura cu experienta si reputatia hairstilystilor de acolo. Ar trebui sa alegi un frizer sau un stilist care iti poate spune cu siguranta ce se potriveste atat stilului tau de viata cat si formei si structurii fetei tale.

Un frizer experimentat ar trebui sa fie, de asemenea, capabil sa te barbiereasca cu un brici, un lucru pe care ar trebui sa-l experimenteze orice barbat.

Cizmarul

Chiar daca ar trebui sa fii obisnuit sa-ti lustruiesti pantofii in mod regulat, un cizmar ar trebui sa fie capabil sa adauge ani de zile vietii incaltarilor tale favorite.

Un expert in incaltaminte s-ar putea sa nu fie vazut ca fiind esential, dar cu totii stim ca o pereche de pantofi poate asigura succesul sau esecul unui look.

O pereche de pantofi bine facuta poate sa te tina o viata intreaga, deci o investitie intr-un cizmar priceput care sa-ti refaca tocurile pantofilor sau sa-ti repare alte defecte poate fi absolut necesara.

Stilistul personal/ Shopper

Sa fii la zi cu cele mai noi tendinte in materie de fashion, poate fi foarte dificil, dar si mai dificil poate fi sa descoperi cum sa adaptezi aceste tendinte stilului tau, mai ales daca esti prea ocupat ca sa-ti gasesti timp de shopping. De aceea, angajarea unui expert in moda masculina, care stie exact ce haine ti se potrivesc si vor arata bine pe tine, iti poate face viata mult mai usoara.

Un astfel de stilist nu numai ca-ti va alege haine pe masura ci si care se potrivesc stilului tau personal. Chiar si cei mai hotarati barbati vor gasi orice sfat ca fiind util cand vine vorba de o dielma legata de tinuta lor.

Ar trebui sa cautati un profesionist care sa va inteleaga bine stilul si motivul pentru care va plac hainele pentru care optati. Costul unui stilist personal de calitate poate atinge 100 Euro/sedinta, o investitie ce poate fi foarte utila daca doriti sa incercati o redefinire a stilului personal sau daca va pregatiti pentru un eveniment important.

Antrenorul personal.

Fie ca lucrati la fizicul dumneavostra de ani de zile sau sunteti neexperimentat in sala de forta, un antrenor personal poate reprezenta modalitatea de a-ti atinge scopul. In primul rand, daca nu observi rezultate, un antrenor, poate sa studieze cu atentie felul in care te antrenezi sau obiceiurile tale de nutritie. De asemenea, ei pot sa determine daca scopurile pe care ti le-ai propus tu sunt realistice, sa-ti supravegheze antrenamentele si sa se asigure ca aveti tot timpul motivatia necesara sa va antrenati cu un randament maxim.

Cu acest specialist vei petrece foarte mult timp, deci este important sa-ti alegi pe cineva cu care te intelegi bine si care te motiveaza de fiecare data la sala.

Cautati un antrenor care isi dovedeste eficienta prin rezultate concrete. Costul de angajare al unui astfel de antrenor este in jur de 70 euro/luna.

Cu toate ca nu va putem garanta ca o sa va placa o persoana care va va obliga sa depuneti efort, suntem siguri ca rezultatele va vor inccanta.

Search

mai, 2024