Te preocupă viitorul?

O întrebare cu un răspuns destul de dificil pentru majoritatea studenților și absolvenților care se trezesc într-o lume în care trebuie să-și întrețină nevoile și încă nu au un job sau nu și-au găsit job-ul dorit.

Cum pot trece ei peste acest impediment ?

Evenimentul național de carieră JobShop® vine în ajutorul lor, între 25-28 martie la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iași.

Ce este JobShop® ?

Locul unde Universitatea și companiile se întâlnesc pentru a facilita o colaborare cu studenții, încă din timpul facultății, oferindu-le oportunitatea unui loc de muncă.

De ce să participi ?

Indiferent dacă ești absolvent sau încă ești student, JobShop® te ajută să interacționezi mai ușor cu reprezentații companiilor prezente și să iți faci mai multe idei despre job-ul pe care vrei să îl ai în viitor.

Dacă te-ai convins, iată la ce poți să participi:

  • JobShop Café reprezintă o activitate prin care studenții sunt aduşi mai aproape de angajatori, având oportunitatea de a purta o conversație deschisă cu reprezentanții companiilor într-un mediu non-formal: la o cafea;

  • Cariere de succes este o activitate sub forma unui discurs oratoric, susținut de antreprenori, lideri, experți în domeniu, pe tema succesului în carieră, urmat de o discuție liberă între aceștia și studenți;

  • Atelier tehnic este o activitate cu caracter practic ce vine în sprijinul studenților, cu scopul de a-i pregăti sau testa în diferite domenii;

  • Zilele de Standuri au ca scop prezentarea detaliată a companiilor și a beneficiilor pe care le au de oferit studenţilor!

Pentru mai multe detalii despre JobShop® accesează http://iasi.jobshop.ro .


Search

mai, 2024