Tu unde vei fi în 10 ani?

În timpul facultății, un lucru este sigur, studenții aspiră în mod unanim la un viitor de succes, care să îmbine pasiunea pentru inginerie cu stabilitatea financiară, iar dintre aceștia, cel mai repede se remarcă cei care profită de fiecare oportunitate pentru a-și atinge acest țel.

Însă, pentru cei care încă nu și-au concretizat planurile de viitor și sunt nesiguri pe ceea ce le rezervă viața după licență, apare un punct critic, în care trebuie să ia o decizie importantă cât mai repede, după ce zecile de sfaturi primite din stânga și din dreapta din partea părinților, a prietenilor sau a profesorilor, încurcă mai tare planurile și ideile deja în ceață.

Dar cât de simplu ar fi ca această problemă să dispară în doar câteva zile?

Până acum, job-ul ideal părea doar un vis măreț, însă acum acest lucru devide realizabil în cadrul unui eveniment de carieră organizat de BEST Iași în perioada 25-28 martie.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea despre cum poți face primii pași spre un viitor ingineresc strălucit  alături de marile companii de specialitate și despre cum te poți regăsi în acest domeniu, accesează bestis.ro/cariere și află ce vei face peste 10 ani!


Search

martie, 2024