Coperta cărții cu selfie-uri a lui Kim Kardashian este exagerată…

Dacă nu reușești să cucerești internetul, încearcă din nou…și din nou…dar de această dată cu decolteuri bogate și nuduri.

Star-ul de reality T.V. Kim Kardashian a publicat recent pe pagina ei de Twitter coperta viitoarei ei cărți, denumită în mod inteligent “Selfish”. Coperta este cel puțin exagerată.

De reținut este că atuul vedetei era până de curând posteriorul. Oare acesta este modul prin care ea încearcă să ne zică că trendul fundurilor uriașe a trecut și că 2015 este anul sânilor? Doar timpul ne va răspunde.

Cartea lui Kim Kardashian, anunțată pentru lansare pe data de 1 Mai, va conține 352 de pagini cu selfie-uri făcute în toate ipostazele și în toate variantele de “duckface” sau nuditate. Cartea costă 20 de dolari, o sumă modestă având în vedere și faptul că dacă îți dorești, îi poți admira selfie-urile gratis pe profilul de Instagram.

Se pare că sursa de inspirație a acestei creații este chiar soțul vedetei, Kanye West, indicii despre lansarea acestei cărți regăsindu-se în cel mai recent sezon din reality show-ul “Keeping up with the Kardashians”. În acest show Kim obișnuia să îi dăruiască lui Kanye mici cărți cu selfie-uri făcute de ea. 

Search

martie, 2024