Vrei sa fii cool pe partie?

Rockerii de la ZZ Top vor fi invidioși! Cel mai neașteptat trend de pe pârtiile de schi din acest an sunt măștile de schi cu barbă.

După ce a trecut luna mustăcioșilor, se pare că cel mai în trend accesoriu masculin este barba. Dacă v-ați dorit dintotdeauna o barbă demnă de invidiat dar nu aveți răbdarea să așteptați să vă crească una atunci noii “Beardski” sunt soluția ideală.

Fiind în aceeași măsură atât ochelari de ski cât și barbă, această blănița confortabilă o sa vă țină caldă fața cât timp voi străbateți pârtiile sau vă întoarceți de la muncă.

Disponibili atât în culori aprinse cum ar fi roșu sau portocaliu, dar și în culori naturale, ca maro sau alb, barba ochelarilor este făcută din lână termoizolantă, pentru a vă menține bărbia caldă. Lungă de 12 inchi, această barbă sintetică este o protecție foarte eficientă în calea celui mai năprasnic ger, acoperind urechile, fața și gâtul. Fie că te plimbi cu motocicleta sau că explorezi calota glaciară, fă-o cu stil!

Produsele sunt disponibile pe firebox.com iar prețul pornește de la 24,99£.

 

Dacă totuși nu sunteți încântați de o barbă atât de mare există și varianta fesului cu barbă. Creată de celebra pasionată de împletituri, Tara Duff, colecția de fesuri cu barbă atașată vine într-o gamă bogata de culori și nuanțe de maro, negru și roșu.

O gaură în dreptul gurii îți permite să nu te oprești din mâncat sau băut cât timp cobori pe pârtie.

Creată pe baza unui model simplu învățat de la o vecină, creațiile Tarei Duff sunt disponibile online pe www.beardbeanie.com pentru 30£.

Search

aprilie, 2024