Idei pentru o nunta speciala – Momente de neuitat

Taierea tortului este un moment care se aseamana mai la toate nuntile. Este momentul in care invitatii le ureaza si canta “La multi ani” mirilor. Tortul este adus impreuna cu artificiile pentru tort. In cadrul acestui moment unii miri prefera sa faca un mic joc – se hranesc unii pe altii cu tort legati la ochi. Daca aveti curajul si nu va temeti sa va patati hainele puteti incerca, daca nu, puteti sa va hraniti cu tort fara sa va legati la ochi, oricum momentul este hazliu. Mirele va incerca sa te murdareasca cu tort pe nas sau tu pe el, orice ar fi .

Momentul scoaterii jartierei
Este un obicei imprumutat de la alte popoare. Dupa ce se scoate voalul miresei si floarea din piept mirelui, acesta din urma ii scoate jartiera miresei. Aceasta se va arunca spre barbatii singuri veniti la nunta. Cel care o prinde i-o va pune domnisoarei singure care a prins buchetul miresei.
Am decis sa nu includ acest moment la nunta mea, din cauza ca mirele meu care e mai timid. Jartiera poate fi scoasa in diferite moduri. Pe youtube gasiti multe cazuri (dati cautare garter removal).
Mireasa sta pe un scaun iar in acordul unei melodii mai sexy si mirele incearca sa-i scoata jartiera, danseaza in jurul ei, poate sa-si scoata si sacoul de pe el in ritmul muzicii. Trebuie sa-i scoata jartiera cu dintii.
Unii aleg sa bage capul sub rochia miresei facandu-I pe toti sa rada. Am vazut un caz in care mirele a scos de sub fusta miresei o pereche de chiloti de dama mari pe care scria “Peste 10 ani”, adica asa o sa arate mireasa in 10 ani. In alt caz a scos de sub fusta miresei o pereche de chilotei rosii, apoi o pereche de catuse.
Mi-a placut o situatie in care mireasa era asezata spre marginea salii, avea rochie mare, cu crinolina iar mirele a inceput sa scoata de sub fusta o umbrela mare, o tigaie si alte obiecte mari, la urma gasea si jartiera.

Alte idei pentru miri:
– In cazul in care aveti vin de la tara, tuica si doriti sa serviti invitatii ati putea introduce un colt in care ati putea pune niste butoaie din lemn, un ospatar imbracat in haine populare care serveste invitatii cu bautura respectiva.
– Intr-un colt puteti amenaja o masuta cu poze cu voi mirii in diferite ipostaze, un caiet mare, registru in care invitatii pot scrie parerile lor despre nunta sau urarile lor.
– Puteti pune pe mese aparate foto de unica folosinta ca invitatii sa-si faca poze singuri. O sa aveti o surpriza cand o sa vedeti ce poze spontane si haioase o sa gasiti.
– Fantana arteziana cu ciocolata este o tendinta noua, daca dispuneti de un buget mai mare si va surade idea cred ca se merita. Mai ales doamnele vor fi incantate de ciocolata.
– Pentru ca gusturile difera intre generatii puteti imparti nunta in doua. Prima parte sa fie pentru tineret, sa aveti si costumatii diferite, mai ales mireasa, sa aiba doua rochii de mireasa, una mai moderna, scurta in fata si lunga in spate de exemplu si alta mai conservatoare. In prima parte muzica sa fie mai mult pentru tineret, sa aveti orga de lumini si deodata la mijlocul serii sa schimbati hainele si genul sa puneti tango-uri, valsuri. Ar fi o surpriza frumoasa pentru toata lumea.

Search

aprilie, 2024