Kaleidonescu [live act], OK Corral, Christu, Adeea & Medeea Sambata 14.06, la Igloo, Muntele Cozla din Piatra Neamt

Bits&Bats propune un eveniment  dinamic, un mashup de stiluri muzicale, la inceput de vara, in aceeasi locatie inedita

Kaleidonescu este un proiect audio- vizual ce abordeaza o combinatie intre electronica si rock neo-psihedelic. Format la Cluj in 2011 cu o componenta flexibila, mereu in schimbare, Kaleidonescu si-a facut aparitia live incepand cu 2013, in tara si la festivaluri precum Peninsula/Felsziget, Fan Fest si in afara la festivalul Spazi Aperti (Roma). Una dintre cele mai bune piese ale începutului de an 2013, potrivit Guardian și MAP (Mussic Alliance Pact) este Upperfields. Primavara lui 2014 aduce primul ep Kaleidonescu „Rebirth&Resample”.

 

http://vimeo.com/user18643029

 

OK Corral este un  duo electronic infiintat in 2007 de Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu (aka Vania & Thornado), ambii avand o cariera de DJ in Romania de mai bine de 10 ani. Dragostea pentru muzica i-a purtat pe cei doi in lupte strasnice pentru abordarea genurilor muzicale de-a lungul timpului, iar cautarea continua pentru imbunatatirea stilului i-a apropiat de scena muzicii dance. Chiar daca OK Corral sunt mai degraba eclectici, stilul lor este si in acelasi timp robust, usor de identificat si cu influente vizibile din muzica funk, disco si house.

 

 

Alaturi de ei ii vom asculta pe Christu, un adept al muzicii calde, al vibe-ului tropical si al starii de bine, impreuna cu Adeea si Medeea, un duo sexy si armonios la pupitru, cu o selectie de muzica vesela, pe ritmuri de vara, care te misca cu zambetul pe buze.

 

https://soundcloud.com/christujo

https://soundcloud.com/medeea-badii

 

Evenimentul va avea loc in aceeasi locatie inedita, Igloo-ul de pe platoul Muntelui Cozla, situat la 650 de metri altitudine, cu o panorama spectaculoasa atat pe timp de noapte, cat si la rasarit.

Pretul unui bilet este de 20 lei in avans si de 30 lei la locatie. Biletele in avans pot fi achizitionate din locatiile partenere: Chaplin’s Pub, The Library Bar, Sestri Caffe, Ze Germans si Ceainaria Teaz in Piatra Neamt si din Iasi la Acaju.

Transportul cu telegondola catre si de la locatie este oferit de publicului cu gratuitate si este accesibil pe toata durata evenimentului.

Bits&Bats presents:

Kaleidonescu [live act]

OK Corral (Vania & Thornado)

Christu

Adeea & Medeea

Visuals by Redulian

 

Sambata, 14.06. 22:00

Igloo Muntele Cozla

Bilete in avans 20 lei / Intrarea la locatie 30 lei

Transport telegondola gratuit pe toata durata evenimentului

www.facebook.com/bitsandbats

Search

aprilie, 2024