Leonidas lanseaza la Iasi un nou concept in Romania – Chocolate&Café

Joi, 29 mai 2014, Leonidas Romania deschide Chocolate&Café in Iasi, situata pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 26.

Chocolate&Café din Iasi vine cu un nou concept in Romania. Leonidas Chocolate & Cafe inseamna o armonie perfecta intre praline de calitate, bauturi pe baza de cafea si ciocolata, dar si inghetata belgiana. Accentul principal al acestui concept, unic in Romania, va fi o experienta completa in materie de ciocolata! 

Ion Codreanu, master francizor Leonidas in Romania, a mai deschis in franciza doua ciocolaterii la Bucuresti si una la Brasov, urmatoarele orase vizate fiind  Cluj Napoca si Timisoara. 

”Dupa 5 ani pe piata din Romania, am decis sa aducem acest brand cu o traditie de 100 de ani intr-un oras boem si plin de traditie, la randul sau. S-au investit 40.000 de euro intr-un spatiu de 50 de metri patrati, amplasat pe cea mai importanta strada pietonala din Iasi, pentru a aduce iesenilor un concept pe care il merita si de care ar trebui sa se bucure in fiecare zi – Leonidas Chocolate & Cafe. Spatiul beneficiaza de locuri atat in interior, cat si pe terasa, unde iesenii si turistii pot savura specialitatile Leonidas”, a declarat Ion Codreanu, master francizor Leonidas in Romania.

Cu o istorie de 100 de ani, brandul Leonidas este numarul 1 in lume la vanzarea de ciocolata belgiana de calitate, cu peste 100 de sortimente de praline comercializate in peste 1400 de magazine din toata lumea.

Inca de la primele sale creatii din 1913, reteta de succes a companiei  Leonidas s-a bazat pe virtutea prospetimii desavarsite. Astazi, Leonidas realizeaza peste 100 de varietati de praline belgiene de ciocolata de cea mai inalta calitate si prospetime, utilizand intotdeauna unt de cacao cu puritate de 100%.

Pastrand traditia cladita pe filozofia producerii pralinelor „accesibile tuturor”, dar si inovand, Leonidas a reusit an de an sa surprinda piata cu produse originale si arome noi si sa creeze praline belgiene delicioase de-a lungul a patru generatii pana in prezent.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizioneaza de la singura fabrica din Belgia – Bruxelles, garantand astfel aceeasi calitate si prospetime.

Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou, de la cutii standard, pana la editie limitata, pe care le poti oferi  la ocazii speciale, le poti darui celor dragi sau iti poti face chiar tie un cadou special.

Toate informatiile despre pralinele Leonidas sunt disponibile pe site-ul dedicat Leonidas Iasi www.CiocolaterieIasi.ro, precum si la ciocolateria  Leonidas Chocolate & Cafe din Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant nr. 26. 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

aprilie, 2024