STUDENTĂ LA FEEA, DESEMNATĂ MISS BOBOC IAȘI, LA IULIUS MALL

Sâmbăta trecută, la Iulius Mall, a fost desemnată cea mai frumoasă boboacă din Iaşi. Lavinia Lincu, studentă la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, a câştigat mult dorita diademă şi titlul de Miss Boboc Iaşi. Pe locul doi s-a clasat Elena Smoleac, urmată de Elena Bobeică, ambele studente la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Publicul a decis ca titlul de Miss Popularitate să îi revină Cristianei Bulai. Premiantele au fost răsplătite de Iulius Mall cu vouchere de cumpărături, precum şi cu tablete sau telefoane smart.

 

La concurs au mai participat alte şapte domnişoare, toate liceene sau studente în Iaşi. Pe lângă proba de frumuseţe, tinerele au avut de trecut teste de cultură generală şi dicţie şi au avut misiunea de a impresiona, prin graţie şi stil, îmbrăcate în cele mai frumoase ţinute oferite de magazinele din Iulius Mall.  

 

Publicul prezent sâmbătă seara în mall s-a delectat şi cu demonstraţii de flair bartending, momente muzicale, precum şi cu reprezentaţii de gimnastică ritmică, dans sportiv şi modern.

 

Evenimentul a fost organizat de Iulius Mall, în parteneriat cu Fargo Models.

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

aprilie, 2024