O firma din Iasi a gasit solutia pentru lipsa de timp atunci cand vine vorba despre dezvoltarea personala

Dupa doi ani in care au incercat tot felul de strategii pentru a atrage oamenii catre dezvoltarea personala, trainerii de la Crilia au gasit solutia care se potriveste aproape oricui: programe in regim deschis de 4-6 saptamani a cate 2 ore in fiecare dintre acestea, completate de comunicarea online si temele pentru acasa.

La Iasi se implementeaza inca din Ianuarie 2014 programe de training in regim deschis cu durata de 4-6 saptamani, 2 ore/saptamana, care se desfasoara seara, numai in zile lucratoare. In acest fel, acestea se potrivesc mai bine cu programul incarcat al celor care doresc sa se dezvolte si personal.

Programele de training au teme variate, pentru trimestrul al doilea de 2014, trainerii de la Crilia optand pentru 6 tematici: Stima de sine, Destinatia Fericire: program pentru cresterea de durata a fericirii, Nu, n-ai inteles! – Comunicare interpersonala asertiva, Organizare personala, Descopera-ti stilul emotional: program pentru educarea inteligentei emotionale si Orientare in cariera.

„Am ajuns sa facem acest tip de programe ca urmare a feedback-ului primit de la participantii la trainingurile noastre de-a lungul timpului. Oamenii care vin la programe de training in regim deschis sunt, de regula, oameni care au un serviciu si, eventual si familie. Programele pe care le sustineam anterior erau programe de 1 zi, de regula, sambata, iar a veni la training insemna sacrificarea unei zile libere, a unei zile cu familia. Acum, oamenii sunt incantati de program.” spune Crina Penteleychuk, fondator Crilia.

Iar trainingurile nu cuprind doar cele doua ore pe saptamana in care participantii se intalnesc cu trainerul, ci se extind in comunicarea online si implementarea intre sesiuni a unor teme menite sa contribuie la accelerarea dezvoltarii personale a fiecarui participant.

„Temele pentru acasa sunt o modalitate prin care participantii aplica lucrurile invatate la training. Programele au, astfel, un impact mai mare, in cele 4-6 saptamani fiind aproape imposibil sa nu aplici ceva ce ai invatat in training. Si asa, lucrurile nu raman doar spuse, ci sunt si implementate.” spune Irina Subredu, senior trainer la Crilia

„Oamenii au nevoie si de dezvoltare personala, nu doar de dezvoltare profesionala. De ce? Pentru ca personalul afecteaza profesionalul indiferent de cat de tare credem noi ca stim sa facem delimitarea aceasta. Fiecare dintre noi este suma experientelor pe care le avem, fie personal, fie profesional. A te organizeza, de exemplu, este o abilitate cu implicatii in ambele dimensiuni.” ne spune Alma Andrei, senior trainer la Crilia

CRILIA este o firma de training din Iasi care, de mai bine de 2 ani ofera traininguri pentru dezvoltare personala si profesionala in regim deschis, rezidential sau in house, organizeaza evenimente si creeaza programe de team building.

Pentru detalii: Crina Penteleychuk – fondator si trainer Crilia, 0740.296.522, crina.penteleychuk@crilia.ro

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

aprilie, 2024