Jobshop®: Cariera ta începe aici!

 

I’m gonna make him an offer he can’t refuse

În zilele 9-12 aprilie, BEST Iași te invită să îți începi cariera la Jobshop®, evenimentul național de carieră. Întâlniri directe cu angajatorul, sesiuni de training, ateliere tehnice, prezentări de companii și tehnologii și conferință pe tema carierelor de succes – prin toate acestea  contribuim la dezvoltarea unei noi și diferite generații.

Ne dorim ca prin activitățile întreprinse de noi să susținem studenții să își atingă potențialul maxim. Putem realiza acest lucru clădind pas cu pas un viitor. Un viitor în care fiecare își poate construi cariera, jonglând cu pasiuni, experiențe, oportunități de învățare și interacțiuni cu medii diferite de lucru, situații și oameni!

Dacă nu poți refuza oferta, te așteptăm cu un CV și mult entuziasm la Jobshop® – Evenimentul național de carieră și pe www.jobshop.ro

BEST, Board of European Students of Technology a luat naștere în 1989 în Berlin și în anul 2000 în Iași din dorința studenților pentru educație complementară celei universitare, din dorința pentru dezvoltare și deschiderea unor noi orizonturi. Astfel, misiunea noastră alături de dorința de a aduce studenții, universitatea și companiile în același punct s-a răspândit în 96 de universități tehnice din 33 de țări ale Europei.

Contact:

Rareș Antofie

Media Responsible | rares.antofie@BEST.eu.org | 0754764514 

www.jobshop.ro

 

 Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

aprilie, 2024