TÂRG DE APICULTURĂ ŞI TÂRG DE ANTICHITĂŢI, ÎN WEEK-END, LA PALAS

În acest sfârşit de săptămână, Palas Mall îi invită pe ieşeni şi nu numai să se delecteze cu două târguri deosebite. Cei care sunt în căutarea remediilor naturiste sau a deliciilor din miere pot vizita târgul de apicultură, în timp ce colecţionarii de obiecte cu patina timpului sunt aşteptaţi la târgul de antichităţi.

 

De vineri până duminică, în perioada 21 – 23 februarie 2014, la Palas Mall se va desfăşura Târgul de Produse Apicole şi Remedii Naturiste. Evenimentul reuneşte un număr impresionant de apicultori şi fitoterapeuţi din toate colţurile ţării, pregătiţi pentru a-i încânta pe clienţi cu produse şi remedii din domeniu. Amatorii de terapie neconvenţională sau cei care apreciază calităţile mierii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse: sortimente de miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, preparate naturiste și alte bunătăți din stupul de albine. Tot în Atriumul Palas Mall, duminică, de la ora 11.00, cei interesaţi pot participa la o conferinţă despre efectele benefice ale produselor apicole. Târgul este organizat în parteneriat cu Societatea Română de Apiterapie și face parte din cea de-a doua ediţie a Simpozionului Național de Apiterapie și Apipunctură. Manifestarea se desfăşoară în sălile de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas, în intervalul 21 – 23 februarie.

 

În aceeaşi perioadă va avea loc şi o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi. Iubitorii obiectelor încărcate cu valoarea trecerii anilor vor găsi în Atriumul Palas Mall cele mai frumoase piese de colecţie. Participanţii vor împărtăşi tuturor celor interesaţi poveştile unor articole spectaculoase ancorate în trecut. Târgul de Artă şi Antichităţi cuprinde piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte obiecte învăluite în mister.

 

Duminica este ziua de distracţie pentru prichindei. Cei mici sunt invitaţii de onoare ai spectacolelor oferite de marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă”. Întâlnirile cu îndrăgitele personaje sunt programate la orele 11.00 şi 18.00, în piaţeta Intersport.  

Search

aprilie, 2024