Aeroportul Iasi se vede bine

Aeroportul Iasi continua trendul ascendent in privinta traficului de pasageri, inregistrand o crestere de 25 % in luna ianuarie 2014 fata de ianuarie 2013.

 

Desi 2014 a debutat cu ceata densa, Aeroportul Iasi se vede bine din datele statistice ale lunii ianuarie. Inceputul de an arata o crestere de 25% a numarului total de pasageri imbarcati si debarcati la Iasi fata de luna ianuarie a anului trecut, luand in considerare si conditiile meteo nefavorabile.

 

“Este un inceput de an optimist care contureaza deja realizarea angajamentulor asumate prin bugetul de venituri si cheltuieli si deschide tot mai larg perspectiva pozitionarii corecte a aeroportului iesean, ca aeroport cu potential foarte ridicat. Fundamental important este faptul ca, desi spectaculoase, cifrele arata o asezare echilibrata, sedimentata si nu reprezinta tipul de expansiune ce se naste si se stinge foarte repede. Suntem croiti sa deservim un areal mult mai mare, oferind posibilitatea inclusiv cetatenilor Republicii Moldova sa aleaga Aeroportul Iasi pentru a calatori. Cautam solutii pentru a institui trasee rutiere de transport public de persoane, pentru a facilita accesul catre aeroport intregului areal.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

 

Echipa Aeroportul Iasi multumeste iesenilor pentru increderea acordata si pentru reactiile pozitive primite ca urmare a schimbarilor implementate, mai ales in anul ce a trecut.

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.   

Search

mai, 2024