Un pont în conformitate cu vremea de afară, oferit de Madd Electronics!

 

Două imprimante 3D care fabrică dulciuri au fost prezentate la evenimentul CES 2014 din Las Vegas.

Dispozitivele realizează prăjituri din ciocolată și zahăr care ar fi greu de realizat prin metodele tradiționale, informează BBC.

Cea mai mică dintre cele două imprimante, Chefjet, se limitează doar la creații culinare monocrome, însă cea mai mare, Chefjet Pro, poate crea și dulciuri în mai multe culori.

Primul produs costă 5.000 de dolari, în timp ce al doilea este de două ori mai scump.

Firma americană 3D Systems a prezentat modelele la CES 2014 și a menționat că ele vor fi regăsite în magazine în acest an.

Mai mult, compania are în portofoliu o altă imprimantă 3D care realizează obiecte din ceramică (10.000 dolari) și una ce fabrică obiecte din plastic (5.000 dolari).

3D Systems a dezvoltat aceste modele dupa ce a preluat un start-up din Los Angeles, în septembrie, care a pus bazele uneia dintre mașinării.

Ambele imprimante prezentate la CES 2014 printează produse folosind ciocolata sau zahar cu arome de vanilie, mentă, merișoare, cireșe și pepene.

Dispozitivul mai mare are avantajul de a crea produse care seamănă cu cele din fotografiile de specialitate, iar design-ul produsului este construit printr-un proces numit printare strat cu strat.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.   

Search

mai, 2024