SPECTACOL DEDICAT UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE ŞI TÂRG VINTAGE, LA PALAS

Evenimente deosebite le sunt oferite ieşenilor, la Palas. Spectacol dedicat Micii Uniri, un târg vintage inedit, recital de pian, teatru de păpuşi, expoziţie de artă contemporană şi promoţii de până la 70% sunt propunerile de pe agenda din următoarele zile.

 

Amatorii de distracţie şi shopping se pot bucura de prezenţa în Palas Mall a îndrăgitei formaţii Zdob şi Zdub. Fanii nonconformiştilor artişti sunt invitaţi joi, 23 ianuarie 2014, în Atrium, de la ora 18.30, pentru a îi întâlni pe membrii trupei de rock alternativ din Republica Moldova. Cei de la Zdob şi Zdub vor fi prezenţi la filmările emisiunii „Deschis la distracţie” şi vor încânta publicul cu ritmurile lor antrenante.

 

De joi până duminică, în perioada 23 – 26 ianuarie, la Palas Mall se desfăşoară prima ediţie a Târgului Fayette The Vintage. În zona Hervis, clienţii nostalgici vor descoperi articole cu adevărat speciale, care readuc la viaţă amintirile plăcute din trecut. Artişti handmade, designeri, specialişti în make-up şi hairstyle îşi vor demonstra măiestria, inspiraţi de trendurile care au făcut furori pe întreg mapamondul. La târg vor putea fi admirate articole unice, reprezentând stiluri precum: Victorian, Shabby Chic, Eduardian, Vintage 1920 – 1960, Retro 1970, Tresure Hunt, Vintage 1980, Noblesse sau Artistocratic. Doritorii vor putea experimenta coafurile artistului Edy Valentino şi make-up-ul realizat de Laura Atănăsoaie şi oferit de Sephora, adaptate temei. Într-un decor desprins din filmele de epocă, vor fi prezentate şi două expoziţii de colecţii vintage: „La belle epoque Collection by Claudiu Ungureanu” şi „once upon a time by mihaela iacob”.

 

Vineri, 24 ianuarie, la Palas, Ziua Unirii Principatelor Române se sărbătoreşte printr-un spectacol folcloric deosebit. De la ora 17.00, Atriumul va fi invadat de voie bună, pe ritmurile orchestrei de muzică populară a Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi. Talentaţii interpreţi vor oferi publicului cele mai frumoase cântece tradiţionale româneşti, iar Ansamblul Doina Carpaţilor va  prezenta o incursiune în dansul popular din diferite zone ale ţării.

 

De vineri până duminică, în intervalul orar 16.00 – 18.00, clienţii Palas vor fi însoţiţi la cumpărături de refrene interpretate la pianul din Atrium.

 

Duminică, prichindeii care vin la Palas au două motive de bucurie. În zona Intersport, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuşi „Aşchiuţă” va prezenta piesa „Povestea din Pădure”, iar de la ora 18.00, marionetele vor spune   „Aventurile bobocelului Ga Ga Ga”.

 

Până pe 2 februarie, amatorii de artă neconvenţională vor putea admira expoziţia BarriqueArt, organizată de Fundaţia Herczeg din Timişoara. Aproximativ 40 de baricuri, butoaie din lemn de stejar, folosite pentru a înnobila vinul, au fost transformate în adevărate opere artistice de către zeci de sculptori, pictori şi arhitecţi.

 

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.


Search

mai, 2024