NUMEROASELE CADOURI DONATE ÎN CADRUL CAMPANIEI SHOEBOX, SUSȚINUTĂ DE IULIUS MALL, AU AJUNS LA COPIII NEVOIAȘI

155 de cutii, pline de cadouri pentru copiii nevoiaşi, au fost donate la Iulius Mall de ieşenii cu suflet mare, în cadrul campaniei naţionale ShoeBox. Acţiunea „Cadoul din cutia de pantofi” a fost găzduită de Iulius Mall, în perioada 1 – 15 decembrie 2013, şi a constat în strângerea de cutii de încălţăminte, frumos ambalate şi umplute cu daruri.

 

De curând, cadourile au bucurat sufletele a peste 150 de copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, din Lungani, Crucea şi Zmeu, din judeţul Iaşi. Beneficiarii darurilor au fost piticii de la Centrul de Zi din satul Crucea, cei de la grădiniţa din satul Lungani, copii din familii monoparentale şi persoane cu handicap.

 

Cei mici au primit jucării, dulciuri, piese de îmbrăcăminte, rechizite şi alte obiecte care i-au făcut să zâmbească. Printre cei care au ales să dăruiască bucurie s-au numărat şi prichindei din grădiniţele şi şcolile din Iaşi, precum şi numeroase alte persoane care au dorit să facă un gest deosebit în apropierea sărbătorilor de iarnă. Și magazinul Dinoland din Iulius Mall a donat 15 pachete, pline cu jucării.

 

Ajunsă la cea de-a şaptea ediţie, campania naţională „Cadoul din cutia de pantofi” este susţinută de români cu suflet mare din peste 52 de oraşe din toate zonele României şi alte 8 ţări. Darurile provin de la peste 80 de centre de colectare din ţară şi din diaspora.

 

Campania „Cadoul din cutia de pantofi” a fost organizată de ShoeBox.ro, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Judeţean Iaşi, organizaţia „Salvaţi Copiii” şi Iulius Mall.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

aprilie, 2024