Radu Vastag (Bere Gratis) a lansat un cover pentru colindul “Deschide usa crestine”

Radu Vastag, basistul trupei Bere Gratis, a lansat un cover special pentru sarbatori, dupa un colind binecunoscut, “Deschide usa crestine”. Desi are numeroase proiecte solo, anul acesta, Radu Vastag s-a hotarat sa filmeze un videoclip care sa aduca atmosfera de sarbatoare in casele tuturor fanilor.

“E o varianta proprie a colindului, o adaptare in stilul meu. Sunt foarte incantat sa pot oferi aceasta piesa tuturor fanilor mei in preajma sarbatorilor, cand acestia petrec Craciunul alaturi de cei dragi. E ca si cum as face si eu parte din bucuria si magia acestei perioade. Deja pregatesc numeroase surprize si ,in curand, o sa lansez o piesa proprie.”

Puteti asculta noua piesa aici.

Radu Vastag este un artist de muzica pop, compozitor, chitarist, bassist, colaborator al trupei Bere Gratis. S-a nascut la 1 februarie 1885 in orasul Brasov si a inceput sa cante la chitara la varsta de 12 ani. S-a inscris la Palatul Copiilor si Elevilor cu care a urcat pentru prima data pe scena si cu care a castigat numeroase premii din tara. A abosolvit Scoala Populara de Arte, apoi s-a mutat la Bucuresti unde a cantat in trupa Grafik pana in anul 2009. In cursul a 4 ani, trupa Grafik a colaborat cu numerosi artisti ca Giulia Anghelescu, Paul Radu, Simona Anghel, Anca Florescu, si a concertat in Spania, Iasi, Festivalul Callatis s.a.

Din anul 2007 incepe sa cante si singur, in paralel la voce si chitara, apoi formeaza trupa Big Bang. Radu Vastag a urmat apoi o scurta colaborare cu Trupa no. 13. In 2010,  incepe colaborarea cu trupa Bere Gratis alaturi de care este si in prezent. Trupa lanseaza in acelasi an albumul ‘’O colectie’’ pe care sunt reiregistrate cele mai cunoscute balade precum ‘’Vino mai aproape’’, ‘’Strazi albastre’’,’’Ce n-a vazut Parisul’’, impreuna cu un nou single intitulat ‘’Stai pe acelasi drum’’. In 2012, trupa lanseaza albumul ‘’In fata ta’’ care cuprinde 9 piese noi printre care si single-lurile ‘’Fiecare sarut tine o viata’’ si ‘’Povestea mea’’. La inceputul anul 2013 trupa lanseza, in colaborare cu Giulia Anghelescu, piesa ‘’Doua inimi’’, iar la sfarsitul anului piesa ‘’O lume nebuna’’, in colaborare cu Zhao.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

septembrie, 2024