“Un obiect de-ai licita, un Craciun TU ai schimba”

Studentii de la specializarea Administratie publica anul 3, organizeaza licitatia “UN OBIECT DE-AI LICITA, UN CRACIUN TU AI SCHIMBA” in scop caritabil, in data de 11 decembrie incepand cu orele 10:00, in amfiteatrul B1 din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor.

          Dar din dar se face un zambet !

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, studentii din anul 3, organizeaza o licitatie in scop caritabil pentru a ajuta familia Agapi a cărei situaţie gravă a fost prezentată de ziarul BZI în data de 11.12. . Evenimentul va consta in licitarea unor obiecte personale ale studentilor. Cu banii stransi in urma acestui eveniment, se vor cumpara bunuri materiale necesare copiilor acestei familii, pentru a le face sărbătoarea Craciunului mai frumosă.

          Evenimentul organizat de cei peste 120 de studenti va avea loc in cel mai mare amfitreatu din corpul B al Universitatii Al. I. Cuza. Obiectele ce vor fi scoase la licitatie vor consta in decoratiuni de Craciun, carti de citit, bijuterii, haine, jucarii de plus, colectii de monede. Pretul obiectelor va fi unul simbolic, dar va aduce un zambet cald pe chipul acestor copilasi.

Din dragoste pentru copii sai …

          Desi soarta s-a napustit asupra lor, mama lor murind de o boala foarte grava, cancer, tatal nu s-a lasat invins invatand sa isi ingrijeasca copii si sa ii tina uniti. Cei 2 soti din Valea Adanca, judetul Iasi, lucrau in domeniul comertului , iar cu banii stransi doreau sa isi construiasca o casa.  Dupa moartea sotiei sale, tatal a renuntat la serviciu pentru a-si ingriji copii cei mici, el muncind cu ziua pe la oamenii din sat. De asemenea copilul cel mare, Gabriel, de 15 ani a fost fortat de imprejurari sa renunte la scoala pentru a-si ajuat parintele, desi el ar fi dorit sa isi continue studiile.

 

Contact : Balaur Danut, Dominte Adelina

Telefon : 0747920173, 0762604791

Facebook:https://www.facebook.com/pages/Un-obiect-de-ai-licita-un-Craciun-TU-ai-schimba/765437463470533?fref=ts

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

mai, 2024