PIXELS lansează videoclipul noului single, SILK AND SILICONE

Difuzat în heavy-rotation la Radio Guerrilla, single-ul Silk and Silicone al celor de la PIXELS poate acum fi urmărit și pe pagina oficială de youtube a trupei: http://youtu.be/x3BP5qdXBV0
Direct din laborator de sub lumina pâlpâitoare de neon albastru fluorescent, invadatorii spațiali PIXELS au scos un nou videoclip pentru single-ul “Silk and Silicone”.

Membrii trupei pentru care vizualul și sonorul sunt una și aceeași, ambele contribuind în egală măsură la identitatea PIXELS, ne mărturisesc în noul videoclip ce le place lor atât de mult la mătase și silicon. Ritmul melodiei, care combină versuri strigate ori șoptite și pasaje de hip-hop, se suprapune perfect peste secvențele intermitente de la concertele live și personajele feminine din videoclip, care par să se fi ciocnit de sound-ul Pixels.

Cu două albume la activ – Fire Exit (2008) și TKOVCTRL (2012), cei din PIXELS se descriu ca o navă spațială cu un echipaj divers. Misiunea lor este să exploreze căile nebătute ale galaxiei, dorindu-și să ajungă în muzică acolo unde „no one has gone before”.

Atitudinea celor cinci PIXELS-i vibrează în armonie cu brumul mocnit al circuitelor integrate. Lămpile și tranzistorii se așează în sistem cu o nouă conștiință de sine în lumina energiei lor.
În vene le curge de fiecare dată curentul alternativ pe care îl auzi trecând prin neoanele din inima orașului. Muzica este Alchimia noastră! Vocea face ca vidul să vibreze iar în acel ecou sec ne regăsim pe noi înșine.

De la demența spațială la stațiile de metrou… construim… cărămidă cu cărămidă.
Noi suntem PIXELS.

Trupa PIXELS a fost înființată în 2006, iar formula actuală îi cuprinde pe Cătălin Rulea (fondatorul formatiei – voce, chitară, electronice), Andreas Aron (voce, bass), Tudor Popescu (tobe), Irina Creangă (backing vocals) și Liviu Iancu (synth).

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostri, Madd Electronics.


Search

mai, 2024